Survivor All Star spoiler 12/2: Οι πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία

Μπλε ή Κόκκινοι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star spoiler 12/2: Οι πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία

Ένα νέο επεισόδιο του Survivor All Star θα παρακολουθήσουμε το βράδυ της Κυριακής 12/2 μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ και σίγουρα αναμένεται να είναι άκρως ανατρεπτικό, μιας και αυτή την εβδομάδα έχει γίνει ο κακός χαμός στον Άγιο Δομίνικο.

Ο παίκτης που αποχώρησε ήταν ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος (δείτε εδώ με πόσα λεφτά γυρνάει στην Ελλάδα), ένας παίκτης που ας μη κρυβόμαστε, απαρατήρητος ήταν, όποτε απαρατήρητη έμεινε και η αποχώρησή του. Χαμό έχει προκαλέσει όμως τις τελευταίες μέρες η υγεία της Μελίνας Μεταξά.

Συγκεκριμένα, στις 9/2 λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα επάθλου, η παίκτρια των Μπλε έπεσε κάτω και όλοι έτρεξαν γύρω της. Άμεσα τις έδωσε τις πρώτες βοήθειες και η γιατρός της παραγωγής. Όπως ειπώθηκε μάλιστα, η Μελίνα έχει κοίλη στον αυχένα. Όπως ήταν επόμενο, φορείο την οδήγησε εκτός αγωνιστικού χώρου για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις και δεν έπαιξε στον αγώνα (δείτε εδώ το ξέσπασμα του πατέρα της).

Σύμφωνα με την εκπομπή Πρωινό μας, η υγεία της Μελίνας Μεταξά είναι πολύ καλύτερα και θα επιστρέψει στους στίβους μάχης. Μπορεί να γράφτηκε πως κινδυνεύει η συμμετοχή της στο παιχνίδι, ωστόσο είναι αναληθή.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, το βράδυ της Παρασκευής, Ασημίνα και Δαλάκα επέστρεψαν στα πάτρια εδάφη, αρκετές μέρες μετά την αποβολή τους από το Survivor All Star και μάλιστα η πρώτη αποκάλυψε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον της παραγωγής (δείτε εδώ τις πρώτες της δηλώσεις).

Οι πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία στο αυριανό 12/2 επεισόδιο του Survivor All Star

Πάμε τώρα στα δικά μας...

Μπλε και Κόκκινοι θα παίξουν αύριο για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας, που σίγουρα θα συνοδευτεί με φαγητό και το οποίο είναι αρκετά σημαντικό καθώς όλοι θέλουν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, η ομάδα που θα κερδίζει την 1η ασυλία και θα πάει χορτάτη και ήρεμη στο συμβούλιο του νησιού είναι οι... Κόκκινοι!

Οι Διάσημοι έχουν φάει πολύ τον τελευταίο καιρό με αποτέλεσμα φυσικά να πηγαίνουν πολύ πιο δυνατοί στον αγώνα, σε αντίθεση με τους Μαχητές που είναι όλοι στα πρόθυρα λιποθυμίας και όπως φαίνεται θα πεινάσουν ξανά..

Μείνετε όμως συντονισμένοι γιατί αύριο θα επανέλθουμε με έγκυρες πληροφορίες!