Survivor All Star spoiler 15/2: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί αύριο

Θα χαρούν πολλοί!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 15/2: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί αύριο

Μπορεί απόψε 15/2 το βράδυ, να παρακολουθήσουμε ακόμη ένα επεισόδιο Survivor All Star με παιχνίδι για έπαθλο επικοινωνίας (δείτε εδώ ποιος κερδίζει), ωστόσο αύριο 16/2 θα πραγματοποιηθεί η αποχώρηση της εβδομάδας η οποία σίγουρα θα είναι χαοτική...

Όπως παρακολουθήσαμε από το trailer (δείτε το εδώ), ο Στέλιος Χανταμπάκης θα κάνει μια συγκλονιστική αποκάλυψη για το γιο του, ενώ θα αποχωρήσει από το πλευρό της ομάδας του μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα του και την έντονη συγκίνηση του. Στη συνέχεια στον στίβο μάχης, μια κίνηση της Διάσημης ομάδας θα κάνουν έξαλλο τον Ηλία Μπόγδανο ο οποίος θα έχει ένα άσχημο ξέσπασμα και θα φύγει από τον αγωνιστικό χώρο.

Αυτός ο παίκτης αποχωρεί αύριο από το Survivor All Star

Μετά από ένα τέτοιο επεισόδιο, σίγουρα το επόμενο θα είναι καταιγιστικό, καθώς οι παίκτες δεν θα σταματάνε τα "καρφιά" αλλά και τα πισώπλατα μαχαιρώματα. Μετά από μεγάλες εντάσεις, η "μπάλα" παίρνει και άλλους παίκτες συνήθως που είτε σχολιάζουν επειδή τους ζητήθηκε είτε δεν θέλησαν να πάρουν καν μέρος.

Η αποχώρηση λοιπόν, θα φέρει τεράστιες ανατροπές και αυτό γιατί όλα τα πρόσωπα που είναι υποψήφια, δηλαδή Μελίνα Μεταξά, Γιώργος Ασημακόπουλος, Κρις Σταμούλης και Σπύρος Μαρτίκας, έχουν απασχολήσει αρκετά το τηλεοπτικό κοινό.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο παίκτης που αποχωρεί είναι άνδρας, άρα η Μελίνα Μεταξά φεύγει από το κάδρο. Όταν ψηφίστηκε άλλωστε, οι τηλεθεατές έγιναν έξαλλοι, καθώς δεν ήταν σύμφωνοι να ψηφιστεί λόγω του προβλήματος με την υγεία της.

Από την άλλη και ο Γιώργος Ασημακόπουλος βγαίνει από το κάδρο καθώς είναι ένας παίκτης ιδιαίτερα αγαπητός, παρόλο που και εκείνος έχει "φάει" το κράξιμο του από το twitter.

Οι πληροφορίες μας λοιπόν αναφέρουν πως ο Κρις Σταμούλης είναι ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor All Star, με τον Σπύρο Μαρτίκα να τον "τρώει".