Αυλαία για το Survivor All Star - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού στον αέρα του ΣΚΑΙ

Τότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυλαία για το Survivor All Star - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού στον αέρα του ΣΚΑΙ

Στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά μίλησε ζωντανά το μεσημέρι της Τετάρτης 15/2 ο Γιώργος Λιανός από τον Άγιο Δομίνικο και φυσικά αναφέρθηκε στο Survivor All Star, κάνοντας πολλές και ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις -δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο επικοινωνίας!

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού για τον μεγάλο τελικό του Survivor All Star

Ο παρουσιαστής αρχικά προανήγγειλε ότι η μπλε ομάδα θα ανακάμψει στο παιχνίδι, ωστόσο αρνήθηκε να πει ποιος φεύγει στο Συμβούλιο -εμείς βέβαια σας έχουμε ήδη αποκαλύψει! «Έχω δει στα γυρίσματα, η Μπλε ομάδα συνέρχεται, η θεία μου θα βγάλει τον ορό» είπε χαρακτηριστικά.

«Θα έχουμε αναδιανομή πλούτου, θα έχουμε αφίξεις» είπε για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και την Ελευθερία Ελευθερίου, με την δεύτερη να πηγαίνει κατά πάσα πιθανότητα στην Μπλε ομάδα. «Η Ελευθερία νομίζω πρέπει να κάνει κάποιες συζητήσεις. Δεν πρέπει να τα πούνε;

Τις τελευταίες εβδομάδες αρχίσαμε να έχουμε real συναισθήματα. Η εκτίμηση του Ατζούν ήταν ότι στα Αll Star αυτό γίνεται μετά τους δύο μήνες» είπε χαρακτηριστικά.

Για το σχόλιο του Μισθοφόρου ότι οι Μπλε τρώνε, παραδέχτηκε ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι να βρουν φαγητό οι παίκτες σε ένα πολιτισμένο μέρος. «Κάτι θα έχει δει» τόνισε.

Για Δαλάκα και Ασημίνα είπε: «Το ψάξαμε αρκετά καλά και το θέμα είναι να έχεις αποδείξεις γιατί κανείς δεν θέλει να διώχνει παίκτες με την υποψία. Η αλήθεια είναι ότι βρήκαμε κάποια στοιχεία και αυτή ήταν η συμφωνία που έκαναν όλοι με τον Ατζούν. Και μάλιστα τους πέταξε και το μπαλάκι, τους ρώτησε και όλοι συμφώνησαν η τιμωρία θα είναι η αποβολή. Να σου πω τη μαύρη αλήθεια μακάρι να μην υπήρχαν στοιχεία. Τώρα δημιουργείται ένα προηγούμενο».

Όσο για το πότε τελειώνει το φετινό Survivor αποκάλυψε:

«Το ίδιο όπως πέρσι».

Να υπενθυμίσουμε λοιπόν ότι ο περσινός τελικός πραγματοποιήθηκε στις 6 Ιουλίου!