Survivor All Star: «Δεν θα ξαναβοηθήσω» - Ξέσπασε σε κλάματα η Εύη μετά το τέλος του αγώνα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Δεν θα ξαναβοηθήσω» - Ξέσπασε σε κλάματα η Εύη μετά το τέλος του αγώνα

Το πιο σημαντικό έπαθλο είναι το αποψινό 15/2 για τις δύο ομάδες του Survivor All Star, καθώς Μπλε και Κόκκινοι θα αγωνιστούν για την επικοινωνία. Οι πρώτοι θα διαβάσουν συγκεκριμένα αστεία tweets από τον κόσμο ενώ οι δεύτεροι μηνύματα και φωτογραφίες από τα παιδιά τους.

Φυσικά κατά την διάρκεια του αγώνα δεν έλειψαν οι εντάσεις αφού η αδρεναλίνη όλων χτύπησε κόκκινο. Συγκεκριμένα ο Ηλίας Μπόγδανος εξοργισμένος έβαλε τις φωνές στους συμπαίκτες του επειδή έδιναν οδηγίες παράλληλα με εκείνον και στη Μαριαλένα κατά τη διάρκεια του αγώνα τους ενώ έναν έντονο καυγά είχαν Μαρτίκας και Μπάρτζης με αφορμή ότι ο δεύτερος δεν καθοδηγούσε σωστά τον φαρμακοποιό.

Τελικά, η ομάδα που κέρδισε για τρίτη σερί φορά το έπαθλο επικοινωνίας ήταν οι Κόκκινοι με σκορ μάλιστα 10-3, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly!

Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα, η Εύη Σαλταφερίδου ξέσπασε σε κλάματα καθώς ο Τάκης της φώναζε αρκετά κατά την διάρκεια του αγώνα, κάτι με το οποίο ενοχλήθηκε πολύ, για αυτό και είπε ότι δεν πρόκειται να ξανά βοηθήσει την ομάδα της, το ίδιο και η Μαριαλένα, η οποία ξεκαθάρισε πως δεν θα επιτρέψει ποτέ ξανά σε κανένας να την στραβοκοιτάξει.

«Εννοείται ότι είναι δεκτή η συγνώμη του Τάκη, άλλωστε εγώ έχω και ένα κακό. Όταν με ενοχλεί κάτι το λέω οπότε το συζητήσαμε και πριν. Το θέμα είναι ότι, όπως καταλάβαμε και στη ροή του παιχνιδιού, δεν γινόταν ο άνθρωπος ο οποίος μαζεύει τις μπάλες να ακούει αυτόν που είναι πίσω. Οπότε εγώ από τον πρώτο πόντο, γιατί συμμετείχα και μπορεί να έκανα και γω κακό στον Ηλία, δεν ξέρω, ήμουν εδώ κοντά στη μπάλα. Ήθελα να ακούσει την φωνή μου ώστε να έρθει κοντά στη μπάλα και μετά σε κάποια φάση καταλάβαινα ότι ο παίκτης που έπαιζε εκείνη την ώρα δεν με άκουγε. Οπότε, επειδή ήμουν και πιο κοντά, φώναζα πάνω από τη φωνή του Ηλία με αποτέλεσμα να γίνει ένας χαμός εκείνη τη στιγμή. Βγήκε και ο Ηλίας τότε νευριασμένος, όχι προφανώς απέναντι μου αλλά εμένα δεν μου αρέσει να μου φωνάζουν και εκείνη την ώρα φορτίστηκα.

Θεωρώ ότι δεν θέλω να ξαναβοηθήσω. Από εδώ και πέρα ας κάνουν ό,τι θέλουν. Ας βοηθάνε άλλοι, δεν θέλω να πάρω εγώ αυτόν τον ρόλο/ Απλά δεν αντέχω τις φωνές, δεν μου αρέσει. Δηλαδή μπορώ να φωνάξω και να βοηθήσω. Όταν όμως με κοιτάνε στα μάτια και με αγριοκοιτάζουν, δεν μου αρέσει. Αυτό. Τυχαία έγινε και από εσένα, Ηλία και από τον Τάκη. Δεν είναι ότι λέω πως έχετε κάτι μαζί μου, απλώς δεν μου άρεσε», είπε χαρακτηριστικά η Εύη.

Σε άσχημη κατάσταση η Εύη μετά το παιχνίδι

Με ποιον συμπαίκτη της φημολογούνταν πως ήταν σε σχέση της η Εύη;

Ανατρέχουμε στο κοντινό παρελθόν και συγκεκριμένα στο 2019! Ο Ηλίας Γκότσης που τώρα διατηρεί δεσμό με μια όμορφη μελαχρινή (δείτε την εδώ) όταν συμμετείχε στο παιχνίδι, τότε, φαινόταν να έχει έρθει αρκετά κοντά με την Εύη Σαλταφερίδου, η οποία βρίσκεται κι αυτή αυτή την στιγμή στον Άγιο Δομίνικο.

Μάλιστα, όλοι θυμόμαστε τα βράδια τους στην καλύβα που η Εύη γελούσε με τα αστεία του και του χάιδευε τα μαλλιά κι αν δεν το θυμάστε εσείς, δείτε το παρακάτω βίντεο:

Πολλές, δε, ήταν οι κοινές τους εμφανίσεις χωρίς κανέναν από τους δυο, όμως, να επιβεβαιώνει αν είναι μαζί!

Γκότσης Σαλταφερίδου Survivor All Star

Mετά από αρκετό καιρό, ωστόσο, που οι φήμες έδιναν κι έπαιρναν και τα πηγαδάκια της εγχώριας showbiz οργίαζαν σε κάθε τους εμφάνιση, η Εύη με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αποκάλυψε πως το μόνο που τους ενώνει είναι μια δυνατή φιλία...

Συγκεκριμένα είχε γράψει χαρακτηριστικά:

«Φίλος λένε είναι αυτός, που όταν σε βλέπει να έχεις πέσει στα πατώματα, με το ένα χέρι σε σηκώνει… και με το άλλο σε μουτζώνει! Εντάξει ξεκάθαρα φίλος μου ο Ηλίας Γκότσης!»

Σαλταφερίδου Γκότσης Survivor All Star ζευγάρι