Η ανάρτηση που πρόδωσε το πρόσωπο της - Μπαίνει στο Survivor All Star η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του 2017;

Και όχι... δεν μιλάμε για την Ειρήνη Παπαδοπούλου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η ανάρτηση που πρόδωσε το πρόσωπο της - Μπαίνει στο Survivor All Star η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του 2017;

Μπορεί πολλοί να γράφουν πως το Survivor φέτος μόνο.. All Star δεν είναι, καθώς έχουν μπει παίκτες που ήταν αδιάφορα ή μισούσαν οι τηλεθεατές, ωστόσο, έχουμε δει και πολλά δυνατά ονόματα. Όπως για παράδειγμα ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Στέλιος Χανταμπάκης και πολλοί άλλοι.

Μάλιστα, από τον φετινό κύκλο δεν γινόταν να μην λείπουν και τα σκάνδαλα, αφού όλοι οι παίκτες έχουν βρεθεί ξανά στον Άγιο Δομίνικο και ξέρουμε τι παίζει. Κάπου εδώ να σημειώσουμε πως "έσκασε" και μεγαλύτερο σκάνδαλο πρόσφατα στο παιχνίδι και από αυτό με Δαλάκα και Ασημίνα

Νέα πρόσωπα έρχονται ωστόσο από αυτή την Κυριακή 19/2 και θα γίνουν πολλές ανατροπές. Τρία πρόσωπα θα μπουν στους Διάσημους και τρία στους Μαχητές - δείτε τους παίκτες εδώ.

Παίκτρια του 2017 μπαίνει στο Survivor All Star;

Φήμες τώρα θέλουν και άλλη μια παίκτρια να μπαίνει στο Survivor All Star. Συγκεκριμένα, παίκτρια που ήταν στο Survivor 2017 και είχε συζητηθεί πάρα πολύ, λόγω της "επίθεσης" που της γινόταν σε κάθε συμβούλιο του νησιού από έναν συγκεκριμένο άνδρα.

Ο λόγος για την Ελισάβετ Αϊνατζόγλου, που είχε κόντρα με τον Ορέστη Τσανγκ, ο οποίο την ψήφισε σε κάθε ψηφοφορία, ωστόσο, δεν του γινόταν το χατίρι να αποχωρήσει.

Η ανάρτηση που έφερε τις φήμες αυτές, έγινε από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα (επίσης πρώην παίκτη survivor), ο οποίο δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από το επεισόδιο που ο Κωνσταντίνος Βασάλος αναφέρθηκε σε αυτήν την «εμμονή» του Ορέστη στην Ελισάβετ.

Η Ελισάβετ λοιπόν έκανε repost την ανάρτηση και έγραψε «χαχα έρχομαι σύντομα;!».

Λέτε τελικά να έκανε το θαύμα του πάλι ο Ατζούν και να μπει ξανά στο παιχνίδι, αφού είναι All Star παίκτρια;

Survivor All Star Ελισάβετ Αϊνατζόγλου