Η φήμη επιβεβαιώθηκε: «Έσκασε» μεγαλύτερο σκάνδαλο στο Survivor All Star από αυτό με Δαλάκα και Ασημίνα

Θα αποβληθούν κι άλλοι άραγε μετά από αυτό;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η φήμη επιβεβαιώθηκε: «Έσκασε» μεγαλύτερο σκάνδαλο στο Survivor All Star από αυτό με Δαλάκα και Ασημίνα

Πολλές είναι οι πληροφορίες που φτάνουν καθημερινά στα αυτιά μας για το Survivor all Star, είτε από πηγές, είτε από άτομα της ίδιας της παραγωγής. Αυτή τη φορά ο Γιώργος Λιανός παραχώρησε μια συνέντευξη στο Νίκο Μουτσινά η οποία προβλήθηκε στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι και ήταν άκρως αποκαλυπτικός για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε και σε μια δεύτερη παράβαση που εδώ και καιρό έχει ειπωθεί και γραφτεί αλλά κανείς δεν την είχε επιβεβαιώσει, μέχρι τώρα.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιανού για το Survivor All Star

Δείτε επίσης: Survivor All Star spoiler 16/2: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Δεν γυρνάει πίσω - Αυτός φεύγει απόψε

«Θα έχουμε αφίξεις. Θα έχουμε αναδιανομή πλούτου. Κάναμε κάποιες μετρήσεις για να δούμε πού θα μπούνε και κάποιοι έχουν κάνει πολύ καλούς χρόνους, οπότε θεωρητικά θα περάσουν στην πιο αδύναμη ομάδα», δήλωσε ενώ σχετικά με την άφιξη της Ελευθερίας Ελευθερίου είπε: «Η Ελευθερία νομίζω πρέπει να κάνει κάποιες συζητήσεις. Δεν πρέπει να τα πούνε;».

Από τη συζήτηση δεν θα μπορούσε να λείψει η αναφορά στην Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου που αποβλήθηκαν έπειτα από την αποκάλυψη του Νίκου Μπάρτζη ότι τις έπιασε με κινητό στα χέρια: «Το ψάξαμε πολύ καλά. Το θέμα είναι ότι πρέπει να έχεις αποδείξεις για να κάνεις μια τέτοια κίνηση γιατί κανείς δεν θέλει να διώχνει παίκτες με την υποψία πως κάτι έχει γίνει. Βρήκαμε κάποια στοιχεία, όπως ανακοίνωσα στο συμβούλιο.

Ήταν η συμφωνία που είχαν κάνει με τον Ατζούν όλοι οι παίκτες, πριν φύγουν από την Αθήνα. Τους πέταξε το μπαλάκι ότι όποιος πάρει κινητό, στείλει μήνυμα ή προσπαθήσει να επικοινωνήσει με οποιονδήποτε τρόπο, ποια θα είναι η τιμωρία; Όλοι συμφώνησαν ότι θα είναι αποβολή.

Από εκεί και πέρα ζητήσαμε λίγο χρόνο από τους παίκτες για να εξακριβώσουμε τα στοιχεία και δυστυχώς βρέθηκαν στα χέρια μας. Μακάρι να μην υπήρχαν. Ήταν ωραίες παίκτριες και χαλάει λίγο το πράγμα γιατί δημιουργήθηκε ένα προηγούμενο, οπότε έχουν όλοι τον νου τους. Με τα κορίτσια δεν μίλησα. Δεν επιτρέπει το πρωτόκολλο συνεννοήσεις, επικοινωνίες κ.λ.π. Για όλα αυτά έπρεπε να ενημερωθεί κι ο Ατζούν, να πάρει τα στοιχεία και να τα εκτιμήσει και να πάρει μια απόφαση. Αυτός είχε κάνει το deal με τα κορίτσια»

Ωστόσο, μεγάλο ενδιαφέρον είχε η απάντησή του και στην ερώτηση για το αν ισχύουν οι καταγγελίες του Κώστα Αναγνωστόπουλου, πως η «μπλε» ομάδα παρότι χάνει, τρώει. Ο ίδιος δεν τις αρνήθηκε και σχολίασε μεταξύ άλλων: «Κάτι θα έχει δει αυτός. Όταν ένα Survivor γίνεται δίπλα σε πολιτισμένο μέρος, είναι δύσκολο να τα προφυλάξεις όλα, να προλάβεις κάποιον που θα τρέξει να πάρει φαγητό. Θα κρύψει ένα φαγητό στο εσώρουχό του και εμείς θα πιστεύουμε πως είναι χαρούμενος που μας βλέπει».

Νέο σκάνδαλο "βόμβα" στο Survivor All Star - Παίκτες κατηγορούν υψηλόβαθμο στέλεχος της παραγωγής και απειλούν με αποχώρηση

Συγκεκριμένα, παίκτες από την Μπλε ομάδα όταν έμαθαν ότι η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου ενώ αποβλήθηκαν εδώ και ημέρες παράμεναν χωρίς τα κινητά τους στον Άγιο Δομίνικο, έγιναν έξαλλοι και απείλησαν την παραγωγή με απεργία πείνας ακόμη και με αποχώρηση.

Μην ξεχνάμε πως υπήρχαν πληροφορίες πως ο Ατζούν ήθελε να τις βάλει και πάλι μέσα στο παιχνίδι και μάλιστα είχε ρωτήσει ορισμένους παίκτες.

Αυτοί οι πέντε παίκτες λοιπόν, δέχτηκαν χυδαία συμπεριφορά από υψηλόβαθμο στέλεχος της παραγωγής με αποτέλεσμα να ζητήσουν να μιλήσουν με τον Ατζούν για να συζητήσουν όλα όσα τους απασχολούν και τους έχουν κάνει έξαλλους.

Survivor All Star καταγγελία πρόσωπο παραγωγής

Survivor All Star καταγγελία Ατζούν