Με Αγιοδομινίτικο αέρα και κοντομάνικο - Η επιστροφή του Κρίς Σταμούλη στην Ελλάδα μετά την αποχώρηση του από το Survivor All Star

Δεν δίστασε να ποζάρει στον φακό!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Πριν από λίγη ώρα έφτασε στην Ελλάδα, ο Κρίς Σταμούλης μετά την αποχώρηση του από την παραλία του Survivor All Star (δείτε εδώ την στιγμή που έφυγε).

Ο Κρις Σταμούλης ήταν ο παίκτης που στην τελευταία ψηφοφορία συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους του κοινού και έτσι αναγκάστηκε να αποχαιρετήσει την μπλε ομάδα και τον Άγιο Δομίνικο και να επιστρέψει στη χώρα μας μετά από 2,5 περίπου μήνες απουσίας.

Ο ίδιος έδειξε να είναι απίστευτα ήρεμος και ευδιάθετος μπροστά στην κάμερα των φωτογράφων και συζυτούσε με τους άνδρες της παραγωγής που το συνόδευαν.

Οι φωτογραφίες από την άφιξη του Κρις Σταμούλη μετά την αποχώρησ του από το Survivor All Star

Γύρισε στην Ελλάδα ο Κρις Σταμούλης
(ndp)
Γύρισε στην Ελλάδα ο Κρις Σταμούλης
(ndp)

Το ποσό που θα πάρει ο Κρις Σταμούλης για την συμμετοχή του στο Survivor All Star

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για την προηγούμενη εβδομάδα ήταν οι εξής: Κρις Σταμούλης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Μελίνα Μεταξά και Σπύρος Μαρτίκας, αλλά ο Κρις δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τις απαιτούμενες ψήφους του τηλεοπτικού κοινού και πήρε τον δρόμο για το ξενοδοχείο (δείτε εδώ πως είναι το ξενοδοχείο) και σε λίγες μέρες θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα ποσά που έχουν διαρρεύσει, οι παίκτες λαμβάνουν 5.000 ευρώ την εβδομάδα για την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης. Ο Κρις Σταμούλης μπήκε στο παιχνίδι στις 22 Ιανουαρίου, συνεπώς ο παίκτης θα λάβει περίπου 20.000 ευρώ για τη συμμετοχή του στο Survivor. Καθόλου άσχημα θα λέγαμε!

Βέβαια, το συμβόλαιο κάθε παίκτη έχει ρήτρα και ποινή, σαν χρηματικό πρόστιμο, σε περίπτωση που παραβιαστεί κάποιος κανόνας. Ειδικά σε περίπτωση αποβολής. Ωστόσο, να υπενθυμίσουμε ότι οι συνεργάτες του Ατζούν στην περίπτωση της Χατζηανδρέου και Δαλάκας αποφάσισαν να δώσουν κανονικά τα χρήματα μετά από τέσσερις εβδομάδας.Κάτι που δεν είναι και τόσο δίκαιο για τους υπόλοιπους.