«Δεν έγινε κάτι, δεν ήταν τίποτα..» - "Κόλαση" ο διάλογος Πρίαμου με Ευρυδίκη που δεν έδειξαν στο Survivor All Star

«Ήσουν μόλις μία εβδομάδα μέσα και δεν μπόρεσες να κρατήσεις τις ορέξεις σου;»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν έγινε κάτι, δεν ήταν τίποτα..» -

"Κόλαση" ήταν το χθεσινό 19/2 επεισόδιο του Survivor All Star με την Ελευθερία Ελευθερίου να ξεσπαθώνει απέναντι στον Μάριο Πρίαμο λόγω της Καρολίνας (δείτε τον τσακωμό τους). Το επίμαχο πλάνο στην ζούγκλα, έφερε τεράστια αναστάτωση και την ρήξη στη σχέση τους.

Η τραγουδίστρια από πλευράς της δηλώνει πως είχαν σχέση για δυο μήνες πριν μπει στο παιχνίδι, ενώ ο ίδιος είπε στο μπροστά σε όλους πως είχαν κάτι περιστασιακό και τίποτα παραπάνω. Όπως και να έχει τώρα εκτέθηκαν όλοι, με τον Μάριο Πρίαμο να βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα!

Ο διάλογος Πρίαμου - Παπαδοπούλου στο Survivor All Star

Η εκπομπή Πρωινό μας, βγήκε στον αέρα του ΣΚΑΙ με αποκλειστικά "φωτιά", όπως για παράδειγμα ο διάλογος του Πρίαμου με την Ελευθερία που δεν καταγράφηκε.

Επίσης, έφεραν στο φως και το διάλογο που είχε ο παίκτης με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, σχολιάζοντας το πλάνο με την Καρολίνα στην ζούγκλα και τι συζητήθηκε πίσω στην Ελλάδα, αφού δεν είχε ιδέα πως το είδαν όλοι.

  • Μάριος Πρίαμος: Ποιο είναι το πιο καυτό θέμα που συζητήθηκε στην Ελλάδα; Αυτό με τα κινητά Ασημίνας – Δαλάκα;
  • Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Ούτε καν! Το δικό σου ήταν.
  • Μάριος Πρίαμος: Ποιο δικό μου;
  • Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Το δικό σου με την Καρολίνα.
  • Μάριος Πρίαμος: Φαντάζομαι την καημένη την γ….
  • Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Εσένα γ….. όλοι, μόλις έδειξαν τα πλάνα στην καλύβα.
  • Μάριος Πρίαμος: Έδειξαν τα πλάνα από το drone;
  • Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Φυσικά και τα είδαμε! Τα είδαμε όλα Μάριε.
  • Μάριος Πρίαμος: Εντάξει, δεν είδατε και τίποτα. Δεν έγινε κάτι, δεν ήταν τίποτα.
  • Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Τι δεν ήταν ρε; Ήσουν μόλις μία εβδομάδα μέσα και δεν μπόρεσες να κρατήσεις τις ορέξεις σου; Είναι δυνατόν;

Η ανάρτηση της Καρολίνας

Την Κυριακή 19/2 είδαμε την πολυπόθητη και αναμενόμενη είσοδο της Ελευθερίας Ελευθερίου με την τραγουδίστρια να μπαίνει στο ριάλιτι επιβίωσης για πολλούς και διάφορους λόγους.

Ένας είναι σίγουρα ο οικονομικός, καθώς και το κομμάτι της αγωνιστικότητας την αφορά πολύ, ωστόσο το πιο σημαντικό για την Ελευθερία ήταν και είναι να βάλει μια άνω τέλεια σε ό,τι έχει γραφτεί για τα προσωπικά της.

Η τραγουδίστρια με το που μπήκε στην κόκκινη ομάδα έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, ωστόσο ο Μάριος δε θέλησε να δώσει περισσότερη έκταση.

Σε ότι αφορά την Καρολίνα Καλύβα, η οποία είναι πίσω στην Ελλάδα και δηλώνει ερωτευμένη με τον Πρίαμο φυσικά και είδε το επεισόδιο, αφού έκανε και την ανάρτηση της, από το σημείο, που το παρακολουθούσε στο instagram.

Καρολίνα Καλύβα