Συζητήθηκε περισσότερο κι από τον Ντάνο - Μπαίνει στο Survivor All Star και θα τα κάνει όλα ρημαδιό

"Έσκασε" μόλις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συζητήθηκε περισσότερο κι από τον Ντάνο - Μπαίνει στο Survivor All Star και θα τα κάνει όλα ρημαδιό

Γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές είναι το Survivor All Star, ακριβώς έτσι όπως το περιμέναμε και σε κάθε επεισόδιο γίνονται όλο και πιο πολύ αφήνοντας τους τηλεθεατές με το στόμα ανοιχτό. Στο χθεσινοβραδινό 19/2, δε, είδαμε να μπαίνει η Ελευθερία Ελευθερίου (δείτε εδώ με ποιους άλλους) και να τα κάνει όλα μπουρλότο!

Η ίδια διατηρούσε 2 μήνες σχέση με τον Μάριο, ο οποίος όμως μέσα στο παιχνίδι ήταν με την Καρολίνα, με την τραγουδίστρια να προχωρά σε ένα ασύλληπτο ξέσπασμα -δείτε εδώ τον καυγά τους που έγινε off camera. Ωστόσο, αναμένονται στα επόμενα επεισόδια να γίνουν ακόμα πιο σοκαριστικά πράγματα.

Διαβάστε επίσης: Δεν κρατήθηκε με τίποτα - Η αντίδραση της Καρολίνας τη στιγμή που μπήκε η Ελευθερίου στο παιχνίδι

Μπαίνει στο Survivor All Star ο...

Και αυτό γιατί Το Πρωινό σήμερα 20/2 αποκάλυψε τον παίκτη που αναμένεται επίσης να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο κι αν σκεφτούμε πόσο πολύ είχε συζητηθεί με την τότε συμμετοχή του στο παιχνίδι, σίγουρα θα γίνει χαμός στις παραλίες.

Ο λόγος για τον... Αλέξη Παππά, έναν παίκτη που περιμέναμε πως και πως να μπει στο παιχνίδι και μάλιστα φημολογούνταν ότι στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με την Ελευθερία.

Αυτή η ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία απόψε 20/2

Σήμερα λοιπόν, είναι η επόμενη ημέρα μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους και του σκανδάλου με την Καρολίνα και τον Μπο. Οι Μαχητές ειδικά που θα το μάθουν, θα ξεκινήσουν το κράξιμο αλλά και τα χιουμοριστικά σχόλια.

Όπως είδαμε στο trailer που κυκλοφόρησε από τον ΣΚΑΙ, τα "ψουψουψου" θα ξεκινήσουν, ενώ η Ελευθερία δεν θα σταματήσει τα "καρφιά" της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Youweekly.gr απόψε έχουμε συγκλονιστική ανατροπή η οποία θα φέρει "καταστροφές" στην αντίπαλη ομάδα που ειδικά το τελευταίο διάστημα τα έχει βρει σκούρα.

Η ομάδα που θα κερδίσει είναι αυτή των Διάσημων, με τους Μαχητές να γίνονται άνω κάτω που θα αναγκαστούν να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους. Ποιανού το όνομα θα ακουστεί στην κάλπη; Θα σας αποκαλύψουμε σύντομα.

Survivor All Star spoiler 20/2