Survivor All Star: «Του αρέσει η Ελευθερία» - Αποκάλυψη "βόμβα" για τον Τάκη Καραγκούνια

Τον ξεμπρόστιασαν οι ίδιοι του οι συμπαίκτες!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Του αρέσει η Ελευθερία» - Αποκάλυψη

Την ώρα που η ομάδα των Διασήμων κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα στο Survivor All Star, πρώτον επειδή έβγαλε έναν παίκτη της στον τάκο μετά την χθεσινή της ήττα (δείτε εδώ ποιος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος) και δεύτερον εξαιτίας του καβγά του Μάριου Πρίαμου με την Ελευθερία Ελευθερίου, οι Μαχητές το έχουν ρίξει στην πλάκα και γελούν με όσα συμβαίνουν στους αντιπάλους τους, στους οποίους οι αφίξεις δεν φαίνεται να έκαναν πολύ καλό.

Έτσι, λοιπόν, άρχισαν να μιλούν για το "τετράγωνο" ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι από την Κύπρο και την προδοσία της Καρολίνας στον Μπο που ήταν φίλος με την Ιωαννίδη πριν συμβεί το φιλί τους στην καλύβα μέσα στο δάσος. Τα γέλια ήταν ασταμάτητα, μέχρι που επισήμαναν κάτι ακόμη "μεγαλύτερο".

Ερωτευμένος ο Τάκης Καραγκούνιας με την Ελευθερία Ελευθερίου στο Survivor All Star;

Μία από τις παρέες που έχουν δημιουργηθεί στην ομάδα των Μπλε άρχισε να "πειράζει" τον Τάκη Καραγκούνια για το γεγονός πως πλέον η Ελευθερίου είναι ελεύθερη, επομένως μπορεί πια να την "γλυκοκοιτάζει" ανενόχλητος. Ο ίδιος αμέσως κοκκίνησε και τους ζητούσε να σταματήσουν, αλλά εκείνη επέμεναν πως δεν είναι κακό να του αρέσει και να θέλει να την προσεγγίσει.

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανέφερε πως πριν ακόμα μπουν στο παιχνίδι ο Τάκης είχε εκδηλώσει ένα ενδιαφέρον για την συγκεκριμένη παίκτρια και δεν λέει ψέματα, αφού οι δηλώσεις του έχουν καταγραφεί (δείτε τες εδώ).