Survivor All Star: Αναχώρησαν σήμερα 21/2 για τον Άγιο Δομίνικο και μπαίνουν ως έπαθλα - Πανικός με τους 2 νέους παίκτες

Θα γίνει χαμός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: Αναχώρησαν σήμερα 21/2 για τον Άγιο Δομίνικο και μπαίνουν ως έπαθλα - Πανικός με τους 2 νέους παίκτες

Μετά την αποβολή των Ασημίνα Χατζηανδρέου και Κατερίνα Δαλάκα από το Survivor All Star, ολοένα και περισσότεροι παίκτες μπαίνουν στο παιχνίδι, με την Ελευθερία Ελευθερίου να ήταν ανάμεσα στις αφίξεις και όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε χαμό ενώ μάλιστα αποκαλύφθηκε πως συναντιέται κρυφά στο δάσος με τον Μάριο Πρίαμο!

Εκτός από την τραγουδίστρια, Χριστίνα Κεφαλά, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Νικόλας Αγόρου, Τζο Μαριδάκη και Παναγιώτης Κωνσταντινίδης μπήκαν επίσης στο ριάλιτι επιβίωσης την Κυριακή, ενώ σύντομα αναμένεται να «εισβάλλουν» στις ομάδες ακόμη δύο πρόσωπα.

Μπαίνουν στο Survivor All Star οι...

Ο λόγος για τη Νικολέτα Μαυρίδη και τον Γιωρίκα Πιλίδη. Οι δυο τους αναχώρησαν για τον Άγιο Δομίνικο τα ξημερώματα της Τρίτης 21/2 και εκεί τους συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας και η Σοφία Ραφτοπούλου.

Η πρώτη δεν προχώρησε σε κάποια δήλωση, ενώ ο δεύτερος ξεκαθάρισε πως στόχος του είναι να πάρει φέτος την πρωτιά και το χρηματικό έπαθλο του παιχνιδιού. Να σημειώσουμε πως οι δυο αυτοί παίκτες φημολογείται σύμφωνα με την εκπομπή πως θα μπουν ως έπαθλο, δηλαδή η ομάδα που θα κερδίσει τον αγώνα την Κυριακή θα είναι αυτή που θα επιλέξει ποιον από τους 2 θα θέλει.

Ένας από τους καλούς παίκτες βγαίνει υποψήφιος απόψε!

Απόψε 21/2 το βράδυ οι φανατικοί του Survivor all star θα παρακολουθήσουν πέρα από τα ξεκατινιάσματα και τον τρίτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας. Το Youweekly.gr αφού σας έχει ήδη αποκαλύψει ποια ομάδα θα καταφέρει να πάρει τη νίκη (δείτε εδώ) και θα πάει ήρεμη στο συμβούλιο του νησιού, ήρθε η ώρα να σας δώσει και τα ονόματα των τελευταίων υποψηφίων προς αποχώρηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι νέες προσθήκες παικτών θα φέρουν μεγάλες ανατροπές πλέον στις ψηφοφορίες αφού οι κλίκες έχουν χωριστεί έτσι που η ζυγαριά γέρνει - επιτέλους - κάπου διαφορετικά και πιο δίκαια! Δεν γίνεται να βλέπουμε συνέχεια τους ίδιους παίκτες στον τάκο λόγω εμμονών... τώρα όλα αυτά θα αλλάξουν!

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, λοιπόν, από την ομάδα των Κόκκινων απόψε θα ψηφιστούν η Αφροδίτη Σκαφίδα, που δεν είναι καθόλου καλά ψυχολογικά αλλά και ο...

...Γιώργος Κόρομι! Έκπληξη το όνομά του δεν μπορούμε να πούμε! Ο ψαράς της παρέας πέφτει απόψε για πρώτη φορά στον τάκο... Για να δούμε πως θα ανταπεξέλθει το κοινό σε αυτή την πρόσκληση;