Survivor all star: «Είμαι επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι και γι αυτό...» - ''Κόκκαλο'' οι μπλε με την αποκάλυψη του Βασάλου

Αδιανόητος...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Είμαι επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι και γι αυτό...» - ''Κόκκαλο'' οι μπλε με την αποκάλυψη του Βασάλου

Έντονα σχόλια είδαμε να ανταλλάσσουν την Τρίτη 21/2 στο Survivor all star οι κόκκινοι και οι μπλε λίγο πριν πάνε στο αγώνισμα, το οποίο θα έφερνε για μια ακόμη φορά την ασυλία και το έπαθλο φαγητού στους καλύτερους.

Θέμα συζήτησης έγινε λοιπόν, ο τρόπος που ψήφισαν στο συμβούλιο του νησιού οι διάσημοι με τους ίδιους να σχολιάζουν από τη μεριά τους την τακτική, που ακολουθούν αντίστοιχα οι μπλε.

Συγκεκριμένα, πολλοί στάθηκαν στο γεγονός, πως από την ομάδα των μαχητών, αν και κακός αγωνιστικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν βγαίνει στο τάκο.

Με το που άκουσε λοιπόν τα σχόλια αυτά, ο μαχητής πήρε το λόγο και με αρκετά ειρωνικό ύφος τόνισε, πως δεν πήγε στο παιχνίδι για να αγωνιστεί, αλλά για να προσφέρει ριάλιτι (δείτε εδώ την ερώτηση για το Βασάλο, που έφερε τη Βαλαβάνη σε δύσκολη θέση).

Το σχόλιο του Κωνσταντίνου Βασάλου που προκάλεσε τους κόκκινους στο Survivor all star

«Είμαι επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι, γι’ αυτό έχω έρθει εδώ πέρα», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε (21/2) την τρίτη ασυλία

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr η ομάδα των Μαχητών μετά τις νέες προσθήκες αλλά και κάποιες αποχωρήσεις έχει δυναμώσει κάπως οπότε θα καταφέρει να κάνει το 2-1 αυτής της εβδομάδας και να κερδίσει την τρίτη ασυλία. Αυτό σημαίνει πως η Κόκκινη ομάδα θα βρεθεί στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσει και... ξέρετε πως γίνονται όταν ψηφίζουν έτσι; Μπάχαλο!

Σύμφωνα επίσης, με την ίδια πηγή, η πρώτη προτεινόμενη που θα βγάλουν είναι γυναίκα (δείτε εδώ ποια) ενώ θα ακολουθήσει κι ένας άντρας που θα είναι πραγματικά σοκ η υποψηφιότητά του (δείτε εδώ ποιος).