Masterchef 7: Μπήκε ξανά στο παιχνίδι και σάρωσε - Η παίκτρια που κοιτάνε όλοι με μισό μάτι

Όπα! Ποια;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 7: Μπήκε ξανά στο παιχνίδι και σάρωσε - Η παίκτρια που κοιτάνε όλοι με μισό μάτι

Στο σημερινό (21/2) επεισόδιο του Masterchef 7 είδαμε σε μια μονομαχία ο Παύλος Λούλης, ο Αριστοτέλης Νικολογιάννης και ο Νικήτας Φιλιππάκης να προσπαθούν να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Έτσι λοιπόν θα έπρεπε να δοκιμαστούν σε ένα πιάτο αντιγραφής, όπου έπρεπε να το αποδώσουν όσο πιο κοντά γίνεται στο πρωτότυπο, κάτι που όπως φάνηκε εκ των υστέρων δυσκόλεψε και τους 2 διαγωνιζόμενους.

Λίγο αργότερα είδαμε την κριτική επιτροπή να δοκιμάζει τα πιάτα και εν τέλει να κρίνει, πως ο Αριστοτέλης είχε τη χειρότερη απόδοση. Ο παίκτης έπρεπε λοιπόν να αντιμετωπίσει την επιστροφή (δείτε εδώ ποια ήταν) και να διεκδικήσει την θέση του στο παιχνίδι ξανά.

Η Μαρία Λαζαρίδου από τον 5ο κύκλο τα έδωσε όλα, αφού είχε έντονη αυτοπεποίθηση και εν τέλει βγήκε νικήτρια από την αναμέτρηση και πήρε ξανά μία θέση στον διαγωνισμό.

Η αναμέτρηση που προβλημάτισε στο Materchef 7

Νωρίτερα είδαμε και μια ανατροπή με τον εξώστη

Όσοι έχουν απομείνει για την ώρα στο διαγωνισμό μαγειρικής πρέπει να αποδεικνύουν καθημερινά το ζήλο τους γι αυτό, που κάνουν (δείτε εδώ το άβολο σκηνικό, που συνέβη πριν από λίγες ημέρες στο παιχνίδι).

Πιο αναλυτικά, η διαδικασία αντιγραφής πιάτου ξεκίνησε με τη μονομαχία των υποψηφίων κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούσαν, με τους Παύλο Λούλη, Αριστοτέλη Νικολογιάννη και ο Νικήτα Φιλιππάκη να βρίκσκονται κάτω από τον εξώστη.

Αυτό, που παρατηρήθηκε ωστόσο και έκανε μεγάλη αίσθηση είχε να κάνει με τη στάση των υπόλοιπων παιδιών, που ήταν στον εξώστη, με αυτούς, που εν τέλει έδωσαν συμβουλές στους 3 παίκτες να μην είναι οι αναμενόμενοι.