Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

Survivor All Star: «Θέλω να την παρακαλέσω...» - Η δημόσια έκκληση του Μάριου Πρίαμου στην Καρολίνα μετά το μήνυμά της

Η Ελευθερίου "πεθαίνει" να μάθει τι του λέει

Survivor All Star: «Θέλω να την παρακαλέσω...» - Η δημόσια έκκληση του Μάριου Πρίαμου στην Καρολίνα μετά το μήνυμά της
Reality 23.02.2023 00:32
Από Στέλλα Μούτσιου

Η στιγμή που όλοι περιμένουν φτάνει σήμερα (22/2) σιγά σιγά στο Survivor All Star και δεν είναι άλλη πέρα από την ανάγνωση του μηνύματος της Καρολίνας Καλύβα στον Μάριο Πρίαμο. Μόλις ο Γιώργος Λιανός του ανακοίνωσε τι τον περιμένει, του έδωσε την επιλογή να μην το διαβάσει αν το επιθυμεί, διότι είναι κάτι πολύ προσωπικό και δεδομένου ότι το τρίγωνο που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στους δύο αυτούς παίκτες και στην Ελευθερία Ελευθερίου έχει πάρει μεγάλες και άσχημες διαστάσεις, ίσως να μη θέλει να το ακούσει μπροστά σε όλη την Ελλάδα.

Η Ελευθερία Ελευθερίου με το που αντιλήφθηκε περί τίνος πρόκειται αντέδρασε άβολα (δείτε εδώ αναλυτικά), ωστόσο αφού πήρε τον χρόνο της και επέστρεψε στην καλύβα και την παραλία των κόκκινων, μίλησε στην κάμερα του ΣΚΑΪ και αποκάλυψε πως ναι μεν είναι περίεργο όλο αυτό, αλλά θέλει και εκείνη να μάθει τι λέει το ηχητικό.

Η δημόσια έκκληση του Μάριου Πρίαμου στην Καρολίνα μετά το μήνυμα στο Survivor All Star

«Εν γνώσει της έστειλε μήνυμα, ενώ ήξερε ότι είμαι στο παιχνίδι», δήλωσε αρχικά δείχνοντας απορημένη για την κίνηση της Καλύβα και συμπλήρωσε: «Θεωρώ, όμως, ότι πρέπει να το ακούσει. Είμαι κι εγώ περίεργη να ακούσω τι έχει πει».

Ο Μάριος Πρίαμος, από την άλλη πλευρά, ανακοίνωσε πως θέλει να μάθει τι του λέει, αλλά προχώρησε σε μία δημόσια έκκληση απέναντί της, διότι αισθάνεται και εκείνος πολύ άβολα με τον τρόπο που έχουν εξελιχθεί τα πράγματα: «Θέλω να την παρακαλέσω μέσα από εδώ, ό,τι έχει να κάνει με τα προσωπικά μας να τα αφήσει στην άκρη. Με πιέζει», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί αύριο

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor All Star: Περιμένει τον Πρίαμο με το νυφικό στο χέρι - Πρώτο όνομα στο Twitter η Καρολίνα Καλύβα

Survivor All Star: «Περπατούσα στο δάσος και τους είδα να βάζουν στην τσάντα τους...» - Καταγγελία "βόμβα" από την Αφροδίτη Σκαφίδα

Share