Survivor All Star: Άβολο! Η αντίδραση της Ελευθερίου στην ανακοίνωση του Λιανού για το μήνυμα της Καρολίνας στον Πρίαμο

Που να το διαβάσει κιόλας...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Άβολο! Η αντίδραση της Ελευθερίου στην ανακοίνωση του Λιανού για το μήνυμα της Καρολίνας στον Πρίαμο

Από τη στιγμή που τελείωσε το επεισόδιο της Τρίτης 21/2 του Survivor All Star έγινε ο κακός χαμός με το trailer για το σημερινό (22/2) επεισόδιο, καθώς σε αυτό φαινόταν πως ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει στον Μάριο Πρίαμο ότι του έχει στείλει μήνυμα η Καρολίνα Καλύβα.

Οι τηλεθεατές, έτσι, στήθηκαν να περιμένουν μέχρι να δουν ποια θα ήταν η ομάδα που κέρδισε τελικά τον αγώνα και θα ακούσει τα ηχητικά μηνύματα των φίλων και των μελών της οικογένειάς τους, ώστε να δουν ποια θα είναι και η αντίδραση της Ελευθερίας Ελευθερίου στο άκουσμα της παραπάνω είδησης (δείτε εδώ ποιος θα φύγει αύριο).

Η αντίδραση της Ελευθερίου στο Survivor All Star στην ανακοίνωση του Λιανού για το μήνυμα της Καρολίνας στο Πρίαμο

Μόλις, λοιπόν, οι κόκκινοι έφτασαν στο 10 και νίκησαν τους μπλε, μετά τους πανηγυρισμούς τους, ο παρουσιαστής απευθύνθηκε συγκεκριμένα στον Ιωαννίδη και του δήλωσε πως μέσα σε όλα τα μηνύματα που έχει λάβει βρίσκεται πράγματι και ένα της νέας γυναίκας που υπάρχει στο μυαλό του. Με την ανακοίνωσή του, όμως, του εξήγησε πως έχει την επιλογή να μην το διαβάσει εάν το επιθυμεί, καθώς πρόκειται για κάτι πάρα πολύ προσωπικό.

Την ώρα, βέβαια, που ο Λιανός μιλούσε στον παίκτη των διασήμων, η κάμερα έδειχνε το πρόσωπο της Ελευθερίας Ελευθερίου, η οποία αμέσως κοίταξε καλά καλά για να δει αν άκουσε σωστά και στη συνέχεια γύρισε απαξιωτικά το βλέμμα της από την άλλη πλευρά.

Μάριος και Ελευθερία εξαφανίζονται στο δάσος

Η Ελευθερία Ελευθερίου έκανε την εμφάνισή της στο Survivor All Star και συγκεκριμένα στην παραλία των Κόκκινων πριν από μόλις τρεις ημέρες και μέσα σε λίγα μόνο 24ωρα κατάφερε όχι απλά να πλακωθεί με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και να κάνει όλη την Ελλάδα να ασχολείται μαζί τους (δείτε εδώ τι γράφτηκε στο twitter) αλλά και να τα ξαναβρεί με τον άντρα που όπως η ίδια δήλωσε «κατέστρεψε την σχέση που είχαν εδώ και 5 χρόνια».

Ο «Eίσαι η ντροπή της Κύπρου» φαίνεται πως έγινε «Είσαι το άλλο μου μισό, χωρίς εσένα δεν μπορώ να ζήσω», όπως είχε πει το 2005 ο Σταύρος Κωνσταντίνου στην Τάμτα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Παρτσώλη στην εκπομπή Πρωινό μας, το πρωί της Τρίτης, οι δυο τους πλέον έχουν συζητήσει, τα έχουν βρει, τα έχουν λύσει και περνούν πάρα πολλές ώρες οι δυο τους μακριά από κάμερες και συμπαίκτες.

Το αν της ζήτησε συγγνώμη δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, αλλά όπως όλα δείχνουν ο Μάριος έχει τουμπάρει την Ελευθερία Ελευθερίου για τα καλά!

Κι όλα αυτά την ώρα που η Καρολίνα Καλύβα εμφανίζεται σε εκπομπές και γελά δυνατά για... ενδεχόμενη επανασύνδεση

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Δευτέρας (20/2) η Καρολίνα βρέθηκε καλεσμένη στην ψυχαγωγική εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» μαζί με την Σοφιάννα Αβραμάκη και δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Με το που μπήκε δεν κρατήθηκε. Να είσαι εγκρατής σε αυτή τη ζωή είναι αρετή»,

«Υπάρχει πιθανότητα να γίνει κάτι και να τα ξαναβρεί με την Ελευθερία;», ρώτησε ο παρουσιαστής και η Καρολίνα ξέσπασε σε δυνατά γέλια.

«Ήμασταν φίλες. Όποτε ήθελε εκείνη κι επιθυμούσε, την προπονούσα», πρόσθεσε στη συνέχεια η Καρολίνα Καλύβα για την Ελευθερία Ελευθερίου.