Survivor 26/2 highlights: Σοκ! Ο Μάριος ζήτησε από την Ελευθερία να είναι και πάλι ζευγάρι

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 26/2 highlights: Σοκ! Ο Μάριος ζήτησε από την Ελευθερία να είναι και πάλι ζευγάρι

Από όλα είχε για ακόμη μια φορά το χθεσινοβραδινό 26/2 επεισόδιο του Survivor All Star, στο οποίο είδαμε και τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Τα 26/2 highlights του Survivor All Star

Έξαλλη η Ελευθερία Ελευθερίου με τον Πρίαμο - «Φοράει ακόμα το κολιέ της Καρολίνας...»

Στο επίκεντρο των συζητήσεων για το Survivor all star είναι και θα είναι το όνομα του Μάριου Πρίαμου, ο οποίος έχει μπλέξει τα ερωτικά του ανάμεσα στην Ελευθερία Ελευθερίου - που είναι μέσα στο παιχνίδι - αλλά και στην Καρολίνα Καλύβα, που τον περιμένει πίσω στην Ελλάδα.

Μετά μάλιστα το έπαθλο επικοινωνίας και το όλο νόημα μήνυμα της Καρολίνας στον Κύπριο παίκτη είδαμε τον τελευταίο, πως θέλει να αφήσει πίσω τα ερωτικά τους.

Η Ελευθερία από τη μεριά της μετά την έκρηξη, που έκανε λέγεται, πως είναι και πάλι μαζί του (δείτε εδώ αναλυτικά). Την Κυριακή 26/2 ωστόσο η Ελευθερία ξεκαθάρισε, πως βλέπει στο λαιμό του το κολιέ, που του είχε δώσει η Καρολίνα κάτι, που όσο να ναι τη φέρνει σε δύσκολη θέση.

Τους υποδέχτηκαν με κλάματα - 2 ισχυρές αφίξεις σε μπλε και κόκκινους

Με πολλές υποσχέσεις και εκπλήξεις ξεκίνησε το (26/2) επεισόδιο στο Survivor all star, καθώς λίγο μετά το δημόσιο παράπονο της Ελευθερίας Ελευθερίου για το Μάριο Πρίαμο στη συνέχεια είδαμε δύο νέες αφίξεις.

Εμείς από το Youweekly.gr σας τα είχαμε πει και εν τέλει η ομάδα των διάσημων ενισχύθηκε με δύο νέους παίκτες από την Ελλάδα, που μόνο χαρά έφεραν στην ομάδα.

Αρχικά λοιπόν, μέσα από το σκάφος επιβιβάστηκε η Νικολέτα Μαυρίδη στην ομάδα των κόκκινων, η οποία έκανε την Ελένη Χαμπέρη να ξεσπάσει σε κλάματα και στη συνέχεια, κατέφθασε στην ομάδα των μπλε γεμάτος ενέργεια και όρεξη να αγωνιστεί ο Γιωρίκας Πιλίδης.

«Ο Δον Ζουάν μου είπε να είμαστε ζευγάρι...» - Η Ελευθερίου έδωσε στεγνά τον Πρίαμο

Ένα νέο ξέσπασμα είδαμε την Κυριακή 26/2 στο Survivor all star από την Ελευθερία Ελευθερίου σχετικά με όσα βλέπουμε να κάνει στο παιχνίδι σχετικά με τα προσωπικά τους, ο Μάριος Πρίαμος στα οποία εμπλέκεται και η Καρολίνα Καλύβα από την Ελλάδα.

Νωρίτερα, η Κύπρια τραγουδίστρια τα πήρε, καθώς βλέπει τον Μάριο να φοράει ακόμα το κολιέ της Καρολίνας. Στη συνέχεια, μέσα από την προσωπική της συνέντευξη η Ελευθερία εξήγησε και παράλληλα αποκάλυψε, όσα είπε με το Μάριο, καθώς της ζήτησε να είναι μαζί όταν βγουν από το ριάλιτι.

«Μας βγήκε Μάνθος Φουστάνος» - Η Παπαδοπούλου αποκάλυψε την 3η γυναίκα που ήρθε κοντά ο Πρίαμος

Στο στόχαστρο έχει μπει στο Survivor all star ο Μάριος Πρίαμος όχι μόνο από την Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία φαίνεται να έχει ακόμα συναισθήματα για τον ίδιο, αλλά και από την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου την Κυριακή 26/2.

Ο Κύπριος παίκτης έχει έρθει επιβεβαιωμένα σε επαφή με την Ελευθερία και με την Καρολίνα Καλύβα, ωστόσο λέγεται, πως υπάρχει και 3η γυναίκα, με την οποία έχει συνευρεθεί ερωτικά ο Μάριος μέσα στο παιχνίδι.

Ο ίδιος δεν έχει πει κάτι, αφού βλέπουμε να κρατάει μια πιο φειδωλή στάση, ωστόσο η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πήρε το λόγο στην προσωπική της συνέντευξη και αποκάλυψε, το όνομα της 3ης κοπέλας, στο οποίο η παραγωγή έβαλε το γνωστό ''μπιπ'', ωστόσο η συνέχεια είναι όλη μπροστά μας...(δείτε εδώ τι συμβαίνει με το κολιέ που φοράει ο Μάριος στο λαιμό του).

«Ποιος Πρίαμος; Εγώ είμαι ομορφάντρας» - Ο Καραγκούνιας ετοιμάζεται να την ''πέσει'' στην Ελευθερίου

Φέτος στο Survivor all star εκτός από την αγωνιστικότητα των παικτών παρακολουθούμε στις οθόνες μας να εκτυλίσσονται πολλά φλερτ με κάποια να είχαν ξεκινήσει στο παρελθόν και άλλα να γεννιούνται από το μηδέν.

Ένα λοιπόν από αυτά έχει να κάνει με τον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος έχει εκδηλώσει πως η Ελευθερία Ελευθερίου είναι μια πολύ ωραία κοπέλα και μάλιστα δε δίστασε να της το πει μπροστά σε όλο το συμβούλιο του νησιού (δείτε εδώ τη στιγμή).

Για το λόγο αυτό στο επεισόδιο της Κυριακής 26/2 είδαμε το φίλο του Τάκη, Κωνσταντίνο Βασάλο να του δίνει συμβουλές σχετικά με το πως θα έρθει κοντά στην Ελευθερία, με τον Καραγκούνια να κάνει επικά σχόλια και για τον πρώην της, Μάριο Πρίαμο.

Ράκος η Ελευθερίου - Η συγκλονιστική στιγμή που πέφτει ημιλιπόθυμη στην άμμο

Θα μπορούσαμε να πούμε, πως το όνομα της Ελευθερίας Ελευθερίου είναι αυτό, που ακούγεται περισσότερα από όλα τον τελευταίο καιρό στο Survivor all star, αφού η τραγουδίστρια μπήκε στο παιχνίδι για να αγωνιστεί, αλλά και για να λύσει όσα συμβαίνουν στα προσωπικά της.

Γενικότερα φαίνεται να έχει πιεστεί με το Μάριο Πρίαμο μιας και ο ίδιος την έχει φέρει σε δύσκολη θέση με βάση το μεταξύ τους λέγοντας της, να κάνει υπομονή και να είναι μαζί στην έξω ζωή.

Όλες αυτές οι εξελίξεις λοιπόν, πιέζουν την Ελευθερία και έτσι την Κυριακή 26/2 την είδαμε να εκφράζει την ώρα του αγώνα, πως δεν αισθάνεται και τόσο καλά.

Μετά το τέλος του αγώνα, που έπαιξε η Κύπρια τραγουδίστρια, έπεσε στην άμμο σε τραγική κατάσταση, και τότε ο Σάκης Κατσούλης και ο Στέλιος Χανταμπάκης ήταν εκείνοι, που τη μετέφεραν...

Με τελικό σκορ 10/8 θα πάνε χαλαροί στο συμβούλιο οι...

Στο (26/2) επεισόδιο του Survivor all star είδαμε τις δύο ομάδες των μπλε και των κόκκινων να αγωνίζονται για νίκη της ασυλίας αλλά και για την το έπαθλο του φαγητού, το οποίο ήταν ένα σαρακοστιανό τραπέζι.

Μετά λοιπόν, από έντονα run, την λιποθυμία της Ελευθερίας Ελευθερίου, όπως σας είχαμε ενημερώσει και εμείς έγκυρα και έγκαιρα η ομάδα, που εν τέλει πήρε τη νίκη με 10-8 ήταν οι μαχητές.

«Υποτίθεται είναι ο άνθρωπος της...» - Άγριο κράξιμο για την αντίδραση του Πρίαμου στη λιποθυμία της Ελευθερίου

Μια έντονη αδιαθεσία είδαμε να έχει η Ελευθερία Ελευθερίου στο Survivor all star την Κυριακή 26/2 με την παίκτρια να έχει πιεστεί ψυχολογικά στο αγώνα, αφού νωρίτερα είχε κάνει γνωστά όσα είχε πει με τον Μάριο Πρίαμο.

«Ο Μάριος είναι ένας παρτάκιας και το λέω με την εξής έννοια! Έρχομαι, σου λέω τι γίνεται, γίνεται η έκρηξη μου, κρατάω ισορροπίες, σε συγχωρώ, σου κάνω, σου ράνω, δεν θέλω ούτε να σε σταυρώσω ούτε τίποτα αλλά δεν γίνεται να μου λες ψέματα, ρε φίλε. Φοράς ένα κολιέ για το οποίο και με ρωτάνε. Και απαντάω για το κολιέ. Γιατί, Μάριε, μου λες ότι το δημιουργώ εγώ;

Εγώ φοράω το κολιέ; Εσύ φοράς το κολιέ και για να το φοράς… εσύ το δημιουργείς! Όπως δημιούργησες και σκάνδαλο, όπως δημιούργησες και όλη αυτή την κατάσταση, όπως και μου προκάλεσες αυτή τη στεναχώρια. Γίνονται όλα αυτά, σε καταλαβαίνω, εν μέρει σου δίνω χρόνο και ελαφρυντικά και σε βλέπω να φοράς το κολιέ. Ξέρω πράγματα για σένα, μαθαίνω πράγματα για σένα, έρχομαι και στα λέω για να ξέρεις τι ακριβώς γίνεται έξω χωρίς να έχω κανέναν λόγο να κάθομαι και να σε προστατεύω.

Από τη στιγμή που εσύ ο ίδιος θες να το κόψεις, να μην ασχολούνται μαζί σου, να μην τοποθετούνται, να μην λένε και το σεβόμαστε όλοι και εγώ… φοράς ακόμα την αλυσίδα; Γίνεται που γίνεται όλο αυτό, μου το φορτώνει εμένα και εγώ «ευθύνομαι» για το σκάνδαλο που έχει κάνει!

Εγώ ευθύνομαι; Γυρίζει ο Μάριος και μου λέει, πραγματικά τα λέω και γελάω, «έχω έρθει εδώ μέσα για έναν σκοπό, τον οποίο δεν θέλωνα τον χαλάσει κανένας και εμείς οι δυο ζευγάρι θα γίνουμε όταν θα βγούμε από το παιχνίδι». Συγγνώμη, Μάριε μου, τι θέλεις να πεις; Τι εννοεί ο ποιητής; Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό! Με ρώτησες άμα θέλω να ξαναγίνω ζευγάρι μαζί σου;

Το ξέρω ότι έχεις έναν σκοπό και θες να πας στον τελικό, το καταλαβαίνω αλλά θα μου πεις, παρτάκια, ότι ζευγάρι θα γίνουμε όταν θα βγούμε έξω από το παιχνίδι; Παρακαλώ; Συγγνώμη, κύριε, ποιος είστε; Ποιος είστε εσείς που έχετε την εντύπωση ότι θα βγω εγώ από το παιχνίδι και θα κάθομαι να περιμένω τον Μάριο Πρίαμο τον Δον Ζουάν για να γίνω ζευγάρι μαζί του;.

Είναι απόλυτα σίγουρος ο Μάριος Πρίαμος για αυτό το πράγμα! Όχι, Μάριε Πρίαμε μου, δεν θα γίνουμε ποτέ ζευγάρι! Είσαι ο Δον Ζουάν του Survivor 2023! Ποιος; Ο Μάριος Πρίαμος! Εντάξει, γελάω», είπε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Όλες αυτές οι εξελίξεις λοιπόν, πιέζουν την Ελευθερία και την είδαμε να εκφράζει την ώρα του αγώνα, πως δεν αισθάνεται και τόσο καλά και στη συνέχεια να λιποθυμάει πέφτοντας στην άμμο σε τραγική κατάσταση, και τότε ο Σάκης Κατσούλης και ο Στέλιος Χανταμπάκης ήταν εκείνοι, που τη μετέφεραν..

Ο Μάριος Πρίαμος, όπως έδειξαν οι κάμερες δεν έκανε την παραμικρή κίνηση να τη βοηθήσει κάτι, που έκανε έξαλλες την Χριστίνα Κεφαλά και την Αφροδίτη Σκαφιδά, οι οποίες θεωρούν πως τα παιδιά είναι μαζί.

Όντως τώρα; Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση της εβδομάδας

Για το έπαθλο φαγητού την πρώτη ασυλία της εβδομάδας είδαμε να αγωνίζονται την Κυριακή 26/2 οι δύο ομάδες στο Survivor all star με τους μπλε να παίρνουν τη νίκη με τελικό σκορ 10/8 έναντι των διάσημων.

Έτσι λοιπόν μετά από ημέρες είδαμε τους κόκκινους να μπαίνουν ένας - ένας στην κάλπη και να ρίχνουν την ψήφο τους κάτι, που έκρινε εν τέλει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση της εβδομάδας. Εμείς από το Youweekly.gr σας τα είχαμε πει και εν τέλει όντως η Χριστίνα Κεφαλά βγαίνει στον τάκο και ζητάει τη βοήθεια του κοινού.