Survivor All Star: Με σακούλες δώρων στα χέρια - Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Κώστας Παπαδόπουλος μετά την αποχώρηση του

Αποκλειστικές φωτογραφίες από το αεροδρόμιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μπορεί να αποχώρησε την περασμένη εβδομάδα από το Survivor All Star, ωστόσο ο Κώστας Παπαδόπουλος πριν από λίγες ώρες έφτασε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, επιστρέφοντας πίσω στην Ελλάδα και στην οικογένεια του.

Ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας, μπορεί να είχε ψηφιστεί πολλές φορές ωστόσο, η περασμένη Τετάρτη ήταν η φαρμακερή ημέρα και οι τηλεθεατές τον έδιωξαν από το παιχνίδι.

Η επιστροφή του Κώστα Παπαδόπουλου στην Ελλάδα

Λίγες ώρες μετά την ανάρτηση όλο νόημα που έκανε στο Instagram, πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα, με τους δημοσιογράφους να τον περιμένουν στην έξοδο για μια δήλωση.

Στα χέρια του κρατούσε σακούλες με δώρα για τα παιδιά του, ενώ ήταν συνεχώς χαμογελαστός.

Δείτε επίσης: spoiler 28/2! ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΚΕΛΕΙΟ - Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την τρίτη ασυλία!

Κώστας Παπαδόπουλος Survivor All Star

Κώστας Παπαδόπουλος επιστροφή Ελλάδα

Κώστας Παπαδόπουλος Ελευθέριος Βενιζέλος

Οι πρώτες δηλώσεις του

«Είμαι καλά δόξα τον θεό, υγιής. Δεν έχω τραυματισμούς και εδώ (δείχνοντας το κεφάλι του) και στο σώμα μου. Δεν το περίμενα να πω την αλήθεια ότι θα φύγω. Ήταν πολύ δύσκολη η ψηφοφορία και το είχα πεί», είπε αρχικά ο Κώστας Παπαδόπουλος.

«Θεώρησα υποκριτικό από μεριάς μου να χαιρετήσω αυτούς τους ανθρώπους και αυτοί αυτό, να θέλουν να με χαιρετήσουν εμένα. Από την στιγμή που με ψηφίσαν πανψηφεί επανελλημένες φορές και να φιληθούμε και να χαιρετηθούμε και το θεωρώ υποκριτικό και δεν μου ταιριάζει. Δεν κρατάω σε κανέναν κακία και τους αγαπάω όλους. Τα φιλιά μου κάποιες τούρτες, σε κάποια γενέθλια στις οικογένειες τους θα τα μεταφέρω και ειλικρινά δεσμεύομαι θα το κάνω αυτό», συμπλήρωσε ο ζαχαροπλάστης και πρώην παίκτης του survivor.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο ζαχαροπλάστης της Κόκκινης ομάδας από την έναρξη του ριάλιτι μέχρι και σήμερα βρέθηκε αρκετές φορές στην θέση του υποψήφιου προς αποχώρηση κι αυτή την φορά ολοφάνερα νικήθηκε από τους συμπαίκτες του που βρίσκονταν απέναντί του (πιο συγκεκριμένα την Μελίνα Μεταξά, τον Γιώργο Κόρομι και την Αφροδίτη Σκαφίδα).

Με βάση το δεδομένο που όλοι γνωρίζουμε, το ότι κάθε παίκτης λαμβάνει αμοιβή 5.000 ευρώ εβδομαδιαίως, ο Κώστας Παπαδόπουλος πλέον είναι πλουσιότερος κατά 30.000 ευρώ!