Survivor all star: «Αυτός ξέρει!» - Ο Αναγνωστόπουλος καρφώνει δημόσια τον Ασημακόπουλο

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor all star: «Αυτός ξέρει!» - Ο Αναγνωστόπουλος καρφώνει δημόσια τον Ασημακόπουλο

Το βράδυ της Κυριακής (27/2) στο επεισόδιο του survivor all star επικράτησε για ακόμη μια φορά, ο κακός χαμός με τους παίκτες να μην μπορούν έστω και για μια μέρα να μην πάθουν κάτι (δείτε εδώ ποιος έπαθε αλλεργικό σόκ), να μην τσακωθούν ή να μην προκαλέσουν ίντριγκες.

Βέβαια, οι ίντριγκες έξω από το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, είναι περισσότερες, γιατί αποκαλύπτονται πράγματα και γεγονότα από τους παίκτες του ριάλιτι, όπως ο Κώστας Παπαδόπουλος (δείτε εδώ τις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρηση του) και όχι μόνο.

Μέσα στους παίκτες του survivor all star, που έχουν προκαλέσει ταραχή μετά την αποχώρηση του ήταν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Ο μισθοφόρος που έφυγε από το ριάλιτι επιβίωσης, πολύ νευριασμένος (δείτε εδώ τον λόγο) σε καθημερινή βάση σχεδόν κάνει αναρτήσεις, που είτε θα δίνει στεγνά κάποιον παίκτη, είτε θα κάνει από μόνος του spoil.

Η ανάρτηση του Αναγνωστόπουλου για τον Ασημακόπουλο

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, λοιπόν, έκανε ένα insta-story, που αυτή την φορά τα βέλη του κατευθήνθηκαν στον Γιώργο Ασημακόπουλο και πιο συγκεκριμένα στην συνεχή ψήφιση του, στο συμβούλιο του νησιού.

«Στο ζάπινγκ έβαλα λίγο love island & ήθελα να πω κάτι! Ο Ασημακόπουλος θα έπρεπε να ψηφίζεται κάθε φορά! Δεν έχει σημασία να ξέρεις το λόγο. Το ξέρει αυτός!», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Η ανάρτηση του Αναγνωστόπουλου για τον Ασημακόπουλο

Η αλήθεια για το συμβόλαιο του Κώστα Αναγνωστόπουλου με τον Ατζούν

«Ξεκουράζομαι ακόμα. Θέλουμε άλλη μία βδομαδούλα και θα είμαι μία χαρά. Κάθε μέρα που περνάει, όταν έχει γίνει κάτι, ο χρόνος είναι γιατρός για όλους», είπε αρχικά και συμπλήρωσε για το αν παρακολουθεί το ριάλιτι επιβίωσης: «Δεν το πολυβλέπω, αυτή είναι η πραγματικότητα», τονίζοντας πως μέχρι τον τελικό δεν ξέρει τι θα κάνει και αν θα βρίσκεται εκεί.

Έπειτα ρωτήθηκε για το J2US και την πιθανότητα του να βρεθεί εκεί, αλλά αποκάλυψε πως υπάρχει περιορισμός που δεν μπορεί να παρακάμψει: «Δυστυχώς ή ευτυχώς συνέχεια γράφονται ή λένε πράγματα που δεν ισχύουν, απλά για τα κλικσ και όλα τα σχετικά. Εγώ αυτή τη στιγμή έχω ένα συμβόλαιο, δεν μπορώ να το παραβλέψω και προχωράμε».

Ενώ όταν ήρθε η ώρα να μιλήσει για την καλή του, είπε: «Δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Ευχαριστώ που είστε εδώ μέσα στο κρύο και τη βροχή και περιμένετε Σέβομαι τη δουλειά σας. Ρισκάρω που σας μιλάω να ξέρετε».