Αυτό δεν το περίμενε κανείς: Ο Γιώργος Λιανός διαψεύδει για πρώτη φορά το μεγαλύτερο spoil για το Survivor All Star

«Όχι, όχι τελειώσαμε!»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτό δεν το περίμενε κανείς: Ο Γιώργος Λιανός διαψεύδει για πρώτη φορά το μεγαλύτερο spoil για το Survivor All Star

Εδώ και λίγα 24ωρα με αφορμή μια συνέντευξη που παραχώρησε ο Τριαντάφυλλος, κάνει τον γύρω του διαδικτύου η είδηση πως θα έχουμε ξανά νέες αφίξεις στο Survivor All Star.

Υπενθυμίζουμε πως την Κυριακή 26/2 μπήκαν στο παιχνίδι ο Γιώργος Πιλίδης και η Νικολέτα Μαυρίδη ενώ στα τηλεοπτικά πηγαδάκια έντονη αναφορά γίνεται γύρω από το όνομα του Αλέξη Παππά.

Για την ακρίβεια σε συνέντευξή του ο Τριαντάφυλλος, σε σχετική ερώτηση για την είσοδο του Αλέξη Παππά δε διέψευσε τις πληροφορίες και μάλιστα τόνισε ότι όταν και αν γίνει αυτό θα πανηγυρίζει στο σαλόνι του. Κάτι που ήταν αρκετό για κάποιους και ξεκίνησαν να λένε πως «αυτός είναι ο νέος παίκτης που φτάνει στο νησί κλπ κλπ».

Σύμφωνα, βέβαια, τόσο με αποκλειστικές μας πληροφορίες όσο και με πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Λιανου όχι μόνο ο Αλέξης Παππάς δεν θα μπει αλλά... και κανένας άλλος! Οι πόρτες προς τον Άγιο Δομίνικο για φέτος φαίνεται πως έκλεισαν οριστικά!

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιανού

«Όχι όχι δεν χωράει άλλος παίκτης, γκώσαμε! Τελειώσαμε! Αρκετοί θα ήθελα να έρθουν όπως και ο Παππάς και ο Ντάφυ αλλά αφού δεν τα βρήκαν με την παραγωγή, τέλος»

Survivor All Star spoiler 28/2: Θα είναι η πρώτη τους φορά - Αυτές οι δυο παίκτριες βγαίνουν στον τάκο απόψε!

12 κορίτσια βρίσκονται αυτή την στιγμή στο Survivor All Star - μετά και τις νέες προσθήκες - και μια είναι ήδη στον τάκο (Χριστίνα Κεφαλά) αφού η Κόκκινη ομάδα μετά την ήττα της Κυριακής θεώρησε τίμιο να την ψηφίσει. Κάτι που η ίδια δεν πήρε καθόλου καλά η αλήθεια είναι (δείτε εδώ την αντίδρασή της) αλλά... that's life!

Απόψε, λοιπόν, μετά και τον χθεσινό χαμό όπου υποψήφιος βγήκε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης από τους Μπλε, οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν σε έναν πολύ σκληρό στίβο μάχης για τα... μάτια της τρίτης ασυλίας. Το Youweekly.gr σας έχει ήδη αποκαλύψει ποια ομάδα θα καταφέρει να πάρει τη νίκη (δείτε εδώ) οπότε πάμε να μιλήσουμε για τα όσα θα διαδραματιστούν στο συμβούλιο του νησιού.

Όπως σας έχουμε ήδη μαρτυρήσει από τον τίτλο στον τάκο απόψε θα πέσουν δυο γυναίκες! Ενώ οι Κόκκινοι θα παλέψουν σκληρά για τη νίκη τελικά δεν θα καταφέρουν να την πάρουν και φτάνοντας στο συμβούλιο θα γίνει το έλα να δεις, σύμφωνα πάντα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες.

Με τούτα και με εκείνα από την κάλπη θα ψηφιστούν Ελένη Χαμπέρη και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Η Ελευθερία Ελευθερίου τι έχει; Μέλι; Ή είναι τόσο καλή αγωνιστικά; Ας μου απαντήσει κάποιος με το χέρι στην καρδιά! Όχι τίποτα άλλο, θα στεναχωρηθεί πολύ και το αγόρι της Ελένης (δείτε τον εδώ).