My Style Rocks: «Όλα τα άλλα είναι β' διαλογής...» - Πυρ και μανία η Βασιλική ξέσπασε κατά της Χριστιάνας

Αδιανόητη ένταση ανάμεσα στις δύο παίκτριες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Όλα τα άλλα είναι β' διαλογής...» - Πυρ και μανία η Βασιλική ξέσπασε κατά της Χριστιάνας

Οι εντάσεις στο My Style Rocks δεν έχουν τέλος, αφού και στο επεισόδιο της Τρίτης 28/2 έγινε ο κακός χαμός ανάμεσα στην Βασιλική Λιγνού και την Χριστιάνα Κατσιέρη (δείτε εδώ πώς ήταν όταν πήγε στο GNTM), με την πρώτη να κρίνει πολύ αυστηρά το look της δεύτερης, πετώντας της ατάκες που όχι μόνο την πρόσβαλαν, αλλά την έκαναν να τσαντιστεί μαζί της, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει μία λογομαχία ανάμεσά τους στον αέρα του ΣΚΑΪ.

Πιο συγκεκριμένα, η Βασιλική σχολίασε την συμπαίκτριά της χαρακτηρίζοντάς την ως "δεύτερη" και εκείνη εκνευρίστηκε μαζί της, δεν το έκρυψε και ο τρόπος που την κοιτούσε και την αντιμετώπιζε, την έκανε να θυμώσει ακόμη πιο πολύ μαζί της και να της απαντήσει με πιο άσχημο τρόπο, προκαλώντας την παράλληλα.

Ο κακός χαμός ανάμεσα στην Βασιλική και την Χριστιάνα στο My Style Rocks

Βασιλική: Θέλει να μιλήσω και να μην με διακόπτεις γιατί έχω κουραστεί;

Χριστιάννα: Σε ακούω

Βασιλική: Εκτός από το ροζ πουλόβερ, όλα τα άλλα είναι β. Θα συνεχίσεις να κάνεις μορφασμούς;

Χριστιάννα: Ότι θέλω θα κάνω.

Βασιλική: Όχι δεν θα κάνεις ότι θέλεις, δεν στα έχουν πει καλά.

Χριστιάννα: Συνέχισε, μια χαρά μου τα έχουν πει.

Προηγουμένως, όμως, ο Σκουλός "άδειασε" την Λιγνού

Άλλο ένα επεισόδιο του My Style Rocks προβλήθηκε την Τρίτη 28/2 στον αέρα του ΣΚΑΪ και μπορεί την Δευτέρα 27/2 να έκλεισε με κλάματα (δείτε εδώ τι συνέβη), ωστόσο σήμερα οι κριτές είχαν εντελώς διαφορετική διάθεση και το "έριξαν" στην πλάκα.

Στο στόχαστρο, όμως, βρέθηκε ξαφνικά η Βασιλική Λιγνού, η οποία δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει την επιτροπή, για άλλη μία φορά, και η ερώτηση που έκανε στον Δημήτρη Σκουλό είχε ως αποτέλεσμα να πάρει μία απάντηση η οποία σίγουρα δεν την ευχαρίστησε, αλλά τουλάχιστον έκανε τους υπόλοιπους στο πλατό να ξεσπάσουν σε γέλια.

«Εμένα θα με φωτογραφίζατε δηλαδή;», ρώτησε συγκεκριμένα η παίκτρια τον γνωστό φωτογράφο και κριτή του ριάλιτι μόδας, με εκείνον αφού την βαθμολόγησε με 2 να της απάντησε: «Δεν σου φτάνει το μπάτζετ».