Survivor All Star: «Αστείο!» - "Κάγκελο" οι Μαχητές με τις διαγωνιζόμενες που βγήκαν στον τάκο απόψε 28/2

Τους ήρθε κεραμίδα!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Αστείο!» -

Λίγο πριν τελειώσει το σημερινό (28/2) επεισόδιο του Survivor All Star οι Κόκκινοι και οι Μπλε βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν τους παίκτες που θα βγουν στον τάκο μαζί με την Χριστίνα Κεφαλά και τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη.

Εφόσον οι Μαχητές ήταν εκείνοι που έφεραν τη νίκη αυτή τη φορά, έφτασαν ως θεατές και οι Διάσημοι άρχισαν ένας ένας να γράφουν το όνομα του παίκτη που θέλουν να δουν να φεύγει από το παιχνίδι. Τρία ήταν τα ονόματα που επικρατούσαν. Αυτός της Ελευθερίας Ελευθερίου (δείτε εδώ ποια είναι η τρίτη γυναίκα με την οποία ερωτοροπούσε ο Πρίαμος στο σόου), της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου και της Ελένης Χαμπέρη.

Αυτοί είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή τη βδομάδα στο Survivor All Star

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήταν η πρώτη που βγήκε ως υποψήφια από την κάλπη, αλλά προς έκπληξη όλων δεν ήταν η μόνη. Και ενώ οι περισσότεροι περίμεναν να ακούσουν το όνομα της Ελευθερίας που είναι και η πιο αδύναμη αγωνιστικά, σε σύγκριση τουλάχιστον με την Ελένη, η Χαμπέρη συνόδεψε την Παπαδοπούλου τελικά, επιβεβαιώνοντας για άλλη μία φορά το youweekly.gr που το ήξερε και σας το είχε πει ήδη.

Αυτό χαροποίησε ιδιαίτερα τον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος την υπερασπίστηκε πριν ακόμη ξεκινήσει η ψηφοφορία, αλλά προκάλεσε μεγάλη ένταση ανάμεσα στην τραγουδίστρια και τον Νίκο Μπάρτζη.

Η ίδια η Ελένη, βέβαια, στη συνέχεια έκανε ακόμα μεγαλύτερο "χαμό", γιατί αποκάλυψε πως πράγματι έγινε "μαγείρεμα" στην ψηφοφορία, ώστε να μη βγει η Ελευθερία.

Το μεγαλύτερο spoiler που διέψευσε ο Γιώργος Λιανός

Εδώ και λίγα 24ωρα με αφορμή μια συνέντευξη που παραχώρησε ο Τριαντάφυλλος, κάνει τον γύρω του διαδικτύου η είδηση πως θα έχουμε ξανά νέες αφίξεις στο Survivor All Star.

Υπενθυμίζουμε πως την Κυριακή 26/2 μπήκαν στο παιχνίδι ο Γιώργος Πιλίδης και η Νικολέτα Μαυρίδη ενώ στα τηλεοπτικά πηγαδάκια έντονη αναφορά γίνεται γύρω από το όνομα του Αλέξη Παππά.

Για την ακρίβεια σε συνέντευξή του ο Τριαντάφυλλος, σε σχετική ερώτηση για την είσοδο του Αλέξη Παππά δε διέψευσε τις πληροφορίες και μάλιστα τόνισε ότι όταν και αν γίνει αυτό θα πανηγυρίζει στο σαλόνι του. Κάτι που ήταν αρκετό για κάποιους και ξεκίνησαν να λένε πως «αυτός είναι ο νέος παίκτης που φτάνει στο νησί κλπ κλπ».

Σύμφωνα, βέβαια, τόσο με αποκλειστικές μας πληροφορίες όσο και με πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Λιανου όχι μόνο ο Αλέξης Παππάς δεν θα μπει αλλά... και κανένας άλλος! Οι πόρτες προς τον Άγιο Δομίνικο για φέτος φαίνεται πως έκλεισαν οριστικά!

«Όχι όχι δεν χωράει άλλος παίκτης, γκώσαμε! Τελειώσαμε! Αρκετοί θα ήθελα να έρθουν όπως και ο Παππάς και ο Ντάφυ αλλά αφού δεν τα βρήκαν με την παραγωγή, τέλος»