Survivor all star: Έκτακτο επεισόδιο αύριο (3/3) -  Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί

Αποτελεί παρελθόν από τον Άγιο Δομίνικο ο/η....

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Έκτακτο επεισόδιο αύριο (3/3) -  Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί

Αλλαγές στο πρόγραμμα της ελληνικής τηλεόρασης παρατηρήσαμε να γίνονται από χθες (1/3) με αφορμή την Εθνική τραγωδία, που εκτυλίσσεται στη χώρα με το σιδηροδρομικό συρμό, που συγκρούστηκε στα Τέμπη καθώς για την ώρα οι νεκροί ξεπερνούν τους 40.

Με νέα απόφαση του ΣΚΑΪ έγινε γνωστό, πως το Survivor all star θα βγάλει νέο επεισόδιο στον αέρα την Πέμπτη 2/3 (δείτε εδώ το καθηλωτικό trailer), στο οποίο ουσιαστικά θα δούμε όσα δεν είδαμε την Τετάρτη 1/3, μιας και εκκρεμεί το επεισόδιο με την ομάδα, που θα κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας (δείτε εδώ ποιοι θα το πάρουν).

Με νέα απόφαση του σταθμού έγινε γνωστό, πως θα προβληθεί και νέο επεισόδιο για το ριάλιτι επιβίωσης και συγκεκριμένα την Παρασκευή 3/3, καθώς τα γυρίσματα στον Άγιο Δομίνικο τρέχουν με τους παίκτες να μη γνωρίζουν τι συμβαίνει πίσω στην Ελλάδα.

Ο παίκτης που αποχωρεί αύριο (3/3) από το Survivor all star

Φυσικά και την Παρασκευή 3/3 θα δούμε, όπως και σε κάθε επεισόδιο τον αγώνα, που θα δώσουν μπλε και κόκκινοι για τη νίκη, αλλά σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να παρακολουθήσουμε και όσα θα συμβούν στο συμβούλιο αποχώρησης.

Να θυμίσουμε λοιπόν εδώ, πως υπάρχει ανοιχτή μια υποψηφιότητα και έτσι θα πρέπει ένας παίκτης να φύγει και να έρθει πίσω στην Ελλάδα και όσα σκληρά συμβαίνουν τελευταία...

Η αποκλειστική πηγή του Youweekly.gr έχει την πληροφορία στα χέρια της και έτσι και εμείς μπορούμε με βεβαιότητα να σας μεταφέρουμε, πως το άτομο, που θα φύγει από το παιχνίδι θα είναι από τους διάσημους και συγκεκριμένα η Χριστίνα Κεφαλά, η οποία πριν καλά καλά μπει στο ριάλιτι, φεύγει...