Survivor all star: Σχίζας και Τζο εκτός στίβου μάχης - Τι συνέβη

Η ανακοίνωση του Λιανού!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor all star: Σχίζας και Τζο εκτός στίβου μάχης - Τι συνέβη

Μετά το ξέσπασμα της Ελένης Χαμπέρη στην καλύβα των διασήμων (δείτε εδώ το απόσπασμα) και τα καρφιά του Κωνσταντίνου Βασάλου για τους χθεσινοβραδινούς (3/3) τσακωμούς (δείτε εδώ τα λόγια του) στο Survivor all star, οι δύο ομάδες πήραν τα πράγματα τους και κατευθύνθηκαν στον στίβο μάχης για να διεκδικήσουν το έπαθλο φαγητού.

Βέβαια, λίγο πριν τον αγώνα, ο Γιώργος Λιανός ξεκίνησε να ρωτάει τους υποψήφιους προς αποχώρηση, πως νιώθουν και τότε η Τζό Μαριδάκη αποχώρησε.

Η Τζο και ο Σχίζας εκτός από το αποψινό (4/3) αγώνισμα του survivor all star

Ο λόγος φυσικά είναι... μια αδιαθεσία!

Πριν κάν τελειώσουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση τις δηλώσεις τους, η Τζο Μαριδάκη αποχώρησε υποβασταζώμενη από του μαχητές και τότε ο Γιώργος Λιανός ανακοίονωσε οτι ένιωσε μια αδιαθεσία και θα είναι απών!

Βέβαια, να υπενθυμίσουμε ότι ελλείψεις θα έχει και η ομάδα των διασήμων στο αποψινό (4/3) αγώνισμα, αναφερόμαστε φυσικά στον Στάθη Σχίζα που έχει τραυματιστεί και θα πρέπει να αναφέρουμε ότι, όταν μιλούσε η ομάδα ήταν λίγα μέτρα μακριά. Ο λόγος... (δείτε τον εδώ αποκλειστικά μόνο στο Youweekly.gr).

Αυτοί κερδίζουν στο Survivor All Star το αγώνισμα επάθλου

Το Survivor All Star επέστρεψε δυναμικά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και χθες 3/3 παρακολουθήσαμε ένα χαοτικό επεισόδιο. Όλοι οι Διάσημοι τσακώθηκαν μεταξύ τους με ελάχιστους να παίρνουν απόσταση και να μην σχολιάζουν κανένα περιστατικό.

Ο Νίκος Μπάρτζης κατηγόρησε την Ελευθερία Ελευθερίου με τον Μάριο Πρίαμο, ενώ ο Στάθης Σχίζας έκανε σκληρή επίθεση στον Στέλιο Χανταμπάκη λέγοντας πως είναι ο παίκτης του 2017 και πως παίζει θέατρο μπροστά στις κάμερες, την ώρα που είναι διαφορετικός από πίσω.

Survivor All Star spoiler 4/3

Μετά από όλο αυτό το χάος που θα δημιουργηθεί ξανά στην ομάδα των Διάσημων, οι δυο ομάδες θα συναντηθούν στον στίβο μάχης για να αγωνιστούν με νίκη έπαθλο φαγητού. Οι Μπλε είναι πιο ήρεμοι από κάθε άλλη φορά, την ώρα που η αντίπαλοι τους βρίσκονται σε σύγχυση, κάτι που έχουν εκμεταλλευτεί.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του Youweekly.gr, η ομάδα που θα καταφέρει να φτάσει πρώτη στους 10 πόντους και να πανηγυρίσει ην νίκη είναι η Μπλε για τρίτη ημέρα σερί. Όπως καταλαβαίνετε οι Διάσημοι θα γίνουν ακόμη περισσότερο μπάχαλο!

Τώρα μένει να δούμε ποιος παίκτης θα αποχωρήσει στη συνέχεια στο συμβούλιο του νησιού...