Survivor All Star spoiler (6/3): Οι πρώτες πληροφορίες για τον 2ο υποψήφιο προς αποχώρηση

Από το κακό στο χειρότερο!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler (6/3): Οι πρώτες πληροφορίες για τον 2ο υποψήφιο προς αποχώρηση

Το Survivor All Star είναι ένα παιχνίδι ανατροπών και αυτό αποδεικνύεται κάθε φορά από τα "σκάνδαλα" που αποκαλύπτονται στον Άγιο Δομίνικο ανάμεσα στους παίκτες. Μετά την άφιξη της Ελευθερίας Ελευθερίου φαίνεται πως αρχίζουν να συμβαίνουν όλο και πιο πολλά, αφού πρώτα από όλα έγινε ένας τεράστιος καβγάς ανάμεσα στην ίδια και τον Μάριο Πρίαμο για το γεγονός πως την απάτησε και στη συνέχεια αποκαλύφθηκε πως κάθε βράδυ είναι μαζί του τελικά.

Αυτές τις ώρες, όμως, έχει προκληθεί μεγάλος "σάλος" εξαιτίας της, διότι αποκαλύπτει στον Στάθη Σχίζα μια πληροφορία για την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, και αυτό φαίνεται πως θα τον οδηγήσει εκτός παιχνιδιού (δείτε εδώ την αλήθεια για την αποχώρησή του).

Οι πρώτες πληροφορίες για τον 2ο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή τη βδομάδα στο Survivor All Star

Πέρα, όμως, από τα μπλεξίματά τους, σημασία έχει και το τι συμβαίνει στον στίβο μάχης, καθώς όποιος φέρνει νίκες έχει το κεφάλι του ήσυχο αφού δεν χρειάζεται να ψηφίσει κανέναν συμπαίκτη του ή να ψηφιστεί ο ίδιος. Σήμερα (5/3), κερδίζουν οι μαχητές (δείτε εδώ ποιος θα βγει στον τάκο), αλλά εμείς εδώ στο youweekly.gr γνωρίζουμε ποια ομάδα θα κερδίσει και αύριο και ποιος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την πηγή μας, οι μπλε θα κερδίσουν για τρίτη συνεχόμενη φορά και αυτό θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στους κόκκινους και θα φανεί στο συμβούλιο του νησιού. Κατά την ψηφοφορία τους, η σύγχυση αυτή θα τους οδηγήσει να ψηφίσουν όχι μόνο έναν, αλλά δύο παίκτες τους. Στο στόχαστρο και ζητώντας τη βοήθεια του κοινού θα βρεθεί η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, αλλά και ο Σπύρος Μαρτίκας, τα δύο αγαπημένα πρόσωπα της Βρισηίδας Ανδριώτου, η οποία σίγουρα θα στεναχωρηθεί πολύ ακούγοντας αυτή την είδηση.

Μαρτίκας Παπαδοπούλου Survivor