Survivor all star: «Δεν θα μείνω...» - Ατύχημα για τον Πρίαμο στην καλύβα

«Θα κρίνουμε αναλόγως»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor all star: «Δεν θα μείνω...» - Ατύχημα για τον Πρίαμο στην καλύβα

Μετά τα "καρφιά" του Βασάλου και του Αγόρου για τον Σπύρο Μαρτίκα σχετικά με το χθεσινοβραδινό (4/3) συμβούλιο του νησιού στο Survivor all star (δείτε τα εδώ) στην ομάδα των διασήμων ο Μάριος Πρίαμος ανακοίνωσε το ατύχημα που είχε και έσπασε το χέρι του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης σε συζήτηση με τους συμπαίκτες του, τους είπε ότι έχει σπάσει το δάχτυλό του δεξί χεριού του και ότι σύμφωνα με τη γνώμη του γιατρού, θα πρέπει να μείνει εκτός από τα αγωνίσματα για τουλάχιστον ένα μήνα, με τον ίδιο να μην προτίθεται να κάνει κάτι τέτοιο.

Η αποκάλυψη του Πρίαμου για το ατύχημα με το χέρι του στο survivor all star

«Πονάω λίγο αλλά πηγαίνει λίγο καλύτερα. Μου είπαν η γιατροί ότι για να περάσει εντελώς και να γίνω καλά θα πρέπει να μείνω εκτός για περίπου ένα μήνα. Δεν πρόκειται να το κάνω όμως δεν γίνεται, δεν θα μείνω εκτός. Είπαμε θα βλέπουμε τους στίβους μάχης και θα κρίνουμε αναλόγως», είπε ο παίκτης του survivor.

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor All Star

Στην ομάδα των διασήμων θα γίνεται μεγάλος χαμός, αφού ο Στάθης Σχίζας αποκαλύπτει μία "βόμβα" που του "πέταξε" η Ελευθερία Ελευθερίου για την σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (δείτε εδώ όλη την αλήθεια), και αυτό φαίνεται πως τους έχει κλονίσει.

Οι μπλε από την άλλη πλευρά, είναι ήρεμοι, όσο αυτό είναι εφικτό και παρακολουθούν τα γεγονότα των αντιπάλων με μεγάλο ενδιαφέρον. Όλοι μαζί όμως θα μπουν στον στίβο μάχης και θα τα δώσουν όλα για να μην χρειαστεί να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους προς αποχώρηση. Μία ομάδα είναι αυτή που θα φέρει τη νίκη (δείτε εδώ ποια) και αφού θα υπάρξει κάποια ήττα, την ώρα του συμβουλίου στον Άγιο Δομίνικο θα ανατραπούν όλα.

Αφού, λοιπόν, οι μαχητές θα φέρουν τη νίκη για δεύτερη συνεχόμενη φορά, οι κόκκινοι θα δώσουν ένας ένας ένα όνομα στην κάλπη, "δίνοντας" αυτόν τον συμπαίκτη που θέλουν να δουν να φεύγει. Ύστερα, λοιπόν, από όλα τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί εξαιτίας της Ελευθερίας Ελευθερίου, είτε λόγω του Πρίαμου (δείτε εδώ την αποκάλυψη του Μπάρτζη για την σχέση τους), είτε λόγω των όσων θα αποκαλύψει στον Στάθη, εκείνη είναι που θα βγει η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Ελευθερία Ελευθερίου