Survivor All Star trailer 6/3: Μετά τον Σχίζα η Ελευθερίου προσπαθεί να ισοπεδώσει ψυχολογικά και τον Μαρτίκα με τις δηλώσεις της

«Νιώθω ότι εξαπατήθηκα!»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star trailer 6/3: Μετά τον Σχίζα η Ελευθερίου προσπαθεί να ισοπεδώσει ψυχολογικά και τον Μαρτίκα με τις δηλώσεις της

Για 1,59... πολύ θόρυβο κάνει! Η αλήθεια είναι πως η Ελευθερία Ελευθερίου πρωταγωνιστούσε στο Survivor All Star πριν καν μπει, να είναι καλά ο Μάριος γι' αυτό. Μια εβδομάδα, όμως, μετά την είσοδό της στο παιχνίδι αποφάσισε να αποκτήσει πιο ενεργό ρόλο στο... κουτσομπολιό!

Ο κακός χαμός έχει γίνει εδώ και λίγα 24ωρα στον Άγιο Δομίνικο με αποκορύφωμα όλων την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα (δείτε εδώ τι έγινε με την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου). Η Ελευθερίου κατάφερε να αποδυναμώσει και να διώξει τελικά έναν πολύ δυνατό παίκτη. Βέβαια, η εβδομάδα θα είναι πολύ κρίσιμη για εκείνη αφού μετά την χθεσινή ήττα των Διάσημων ήταν η πρώτη που έριξε η ομάδα της στον τάκο.

Τέλος πάντων, απόψε μετά τον στίβο μάχης για την δεύτερη ασυλία (δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει) και λίγο πριν βγουν οι επόμενοι υποψήφιοι προς αποχώρηση (δείτε εδώ ποιοι θα είναι αυτοί) η γνωστή τραγουδίστρια θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον ξανά, σε μια λεκτική μάχη με τον Σπύρο Μαρτίκα, τον οποίο και θα προσπαθήσει να ισοπεδώσει για να δείξει την δική της «αλήθεια». Ο Σπύρος, βέβαια, όπως όλοι γνωρίζουμε δεν πέφτει εύκολα οπότε... θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον απόψε!

Τι θα δούμε απόψε 6/3 στο Survivor All Star