Survivor all star: Εκτός αγωνίσματος Βασάλος και Ελευθερίου - Τι συνέβη;

Οι δηλώσεις τους λίγο πριν το αγώνισμα!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor all star: Εκτός αγωνίσματος Βασάλος και Ελευθερίου - Τι συνέβη;

Λίγα λεπτά πριον τον αποψινό (6/3) στίβο μάχης για το Survivor all star, οι διαγωνιζόμενοι στάθηκαν μπροστά στον Γιώργο Λιανό και μίλησαν μαζί του για λίγη ώρα στην αποχώρηση του Στάθη Σχίζα (δείτε την εδώ), αλλά και την ψυχολογία που έχουν, ειδικά ο Νίκος Μπάρτζης που ήταν κοντά με τον παίκτη.

Μετά από την κουβέντα που είχαν με τον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης στο ΣΚΑΙ, και οι δύο ομάδες ενημερώθηκαν για τους τραυματίες, οι οποίοι θα μείνουν εκτός για το αποψινό αγώνισμα. Ο λόγος φυσικά για τον εδώ και σχεδόν μια εβδομάδα, τραυματία Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ελευθερία Ελευθερίου.

Οι δηλώσεις των Ελευθερίου και Βασάλο για τα ατυχήματα τους στο Survivor all star

«Για ακόμη μια μέρα παίκτης ριάλιτι και αναμένω μέχρι το τέλος της εβδομάδα να είναι εντός του στίβου μάχης», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Ναι δεν θα αγωνιστώ», συμπλήρωσε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Το Youweekly.gr εννοείται πως έχει από νωρίς το πρωί της Δευτέρας 6/3 όλα τα spoil για το Survivor All Star

Η 9η εβδομάδα του Survivor All Star ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής 5/3 πολύ επεισοδιακά αφού πέρα από τη νίκη των μαχητών στην πρώτη ασυλία (που συνήθως αποτελεί έκπληξη όταν συμβαίνει), ο Στάθης Σχίζας, ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες και ο περσινός νικητής του ριάλιτι επιβίωσης αποφάσισε και ανακοίνωσε πως αποχωρεί οικειοθελώς.

Απόψε 6/3, πέρα από τον τσακωμό της Ελευθερίου με τον Μαρτίκα (δείτε εδώ τι θα συμβεί) θα παρακολουθήσουμε τον δεύτερο στίβο μάχης αλλά και τους επόμενους υποψήφιους προς αποχώρηση που θα κάτσουν δίπλα στην τραγουδίστρια, αφού εκείνη ψηφίστηκε από την ομάδα των Κόκκινων, μετά την χθεσινή τους ήττα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, λοιπόν, οι Διάσημοι με όλα αυτά που συμβαίνουν στην ομάδα τους έχουν αποδυναμωθεί πλήρως και φαίνεται πως έχουν αρχίσει να παραπατούν επικίνδυνα! Κι απόψε η ήττα είναι μονόδρομος για εκείνους!

Η πηγή μας μας αποκάλυψε πως όχι μόνο κερδίζουν ξανά οι μαχητές αλλά οι υποψήφιοι από την πλευρά των Κόκκινων θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον (δείτε εδώ ποιοι θα είναι).