Survivor all star: «Κρύφτηκε στα 2 μέτρα...» - Ξέσπασαν σε γέλια οι μπλε με την αποκάλυψη του Μαρτίκα για την Ελευθερίου

Τι απάντησε η ίδια;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Κρύφτηκε στα 2 μέτρα...» - Ξέσπασαν σε γέλια οι μπλε με την αποκάλυψη του Μαρτίκα για την Ελευθερίου

Άλλο ένα μικρό ''σκάνδαλο'' παρακολουθήσαμε την Τετάρτη 8/3 στο Survivor all star, καθώς την ώρα που ο Σπύρος Μαρτίκας παραχωρούσε την προσωπική του συνέντευξη έπιασε μαζί με την παραγωγή την Ελευθερία Ελευθερίου να τον κρυφακούει (δείτε εδώ το βίντεο με τις αντιδράσεις).

Όπως ήταν επόμενο, ο φαρμακοποιός δεν κράτησε το συμβάν για τον εαυτό του, αλλά αποκάλυψε όσα είδε στη μπλε και στην κόκκινη ομάδα, λίγο πριν αγωνιστούν για το έπαθλο επικοινωνίας.

Χαρακτηριστική ήταν η αντίδραση των μπλε, όταν έμαθαν όσα συμβαίνουν στην αντίπαλη ομάδα, με πολλούς μαχητές να ξεσπούν σε γέλια, την ώρα που η Ελευθερία Ελευθερίου προσπαθούσε να δικαιολογήσει τον εαυτό της.

Οι αντιδράσεις όταν ο Μαρτίκας ανακοίνωσε σε μπλε και κόκκινους την παρανομία της Ελευθερίου

Έντρομη η Ελευθερίου μετά τις αποκαλύψεις του Μαρτίκα

Η Ελευθερίου έχει εκθέσει τόσο τα προσωπικά της, όσο και πολλά κομμάτια του χαρακτήρα της μέσα από το ριάλιτι, που παίζει, ενώ την Τετάρτη 8/3 συγκεκριμένα πιάστηκε να κρυφακούει μέσα στη ζούγκλα.

Νωρίτερα όμως είδαμε την ίδια λίγο πριν κοιμηθεί στην καλύβα - για άλλη μια φορά να ξεσπάει σε κλάματα - σχετικά με τις συμπεριφορές του Μαρτίκα στο πρόσωπό της, τονίζοντας πως φοβάται μην της κάνει κακό στην καριέρα της.