Survivor All Star: Ο λόγος που Ατζούν και Λιανός δεν αποκάλυψαν στους παίκτες την τραγωδία στα Τέμπη

«Δεν είπαν για τα Τέμπη, γιατί...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: Ο λόγος που Ατζούν και Λιανός δεν αποκάλυψαν στους παίκτες την τραγωδία στα Τέμπη

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε το πρωί της Πέμπτης 9/3 ο Τζέιμς Καφετζής ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε και τον λόγο που τόσο ο Ατζούν όσο και ο Γιώργος Λιανός δεν ενημέρωσαν ποτέ τους παίκτες για την τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη, η οποία άφησε πίσω της 57 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες.

«Δεν ξέρω τι του είπε του Στάθη η Ελευθερία αλλά ό,τι και να του είπε ήταν πολύ μεγάλη κατινιά. Γενικά, αυτά τα 5.000 ευρώ την εβδομάδα έρχονται με ένα κόστος. Γίνεται ένας χαμός, πολύ ξεκατίνιασμα», αρκέστηκε να πει αρχικά για το νέο σκάνδαλο που "έσκασε' και έκανε τον Σχίζα όχι μόνο να αποχωρήσει αλλά και να κινηθεί νομικά.

«Η Ασημίνα και η Κατερίνα, τιμωρήθηκαν, επειδή βρέθηκαν με κινητό. Δεν είναι ακριβώς το ίδιο, όταν μπαίνουν παίκτες μετά και λένε πληροφορίες που μπορεί να ισχύουν ή και όχι; Οπότε αν του είπε του Στάθη κάτι κακό που δεν περίμενε να ακούσει, πώς θα πάρει απαντήσεις; Πρέπει να φύγει», συνέχισε μιλώντας και για την αποβολή των δυο παικτριών της Διάσημης ομάδας.

Από τον Τζέιμς Καφετζής δεν γλίτωσε ούτε ο Κωνσταντίνος Βασάλος: «Ο Βασάλος αν δεν είχε τους κοιλιακούς, δεν θα ήταν τόσο αστείος».

Η αποκάλυψη του Καφετζή για τον λόγο που οι παίκτες του Survivor All Star δεν έχουν ενημερωθεί για την τραγωδία των Τεμπών

«Ρώτησα πρόσφατα έναν παίκτη που αποχώρησε από το παιχνίδι και μου είπε ότι δεν τους είπαν τίποτα, το οποίο είναι πάρα πολύ λυπηρό. Μπορεί να γνώριζαν κάποιον που ήταν εκεί! Πιστεύω δεν είπαν στους παίκτες για τα Τέμπη, γιατί αν είχαν κάποιον συγγενή θα ήθελαν να φύγουν και μετά θα χαλούσε το πρόγραμμα» είπε αμέσως μετά ο Τζέιμς.

Στην τραγωδία των Τεμπών αναφέρθηκε πριν μερικές μέρες και η Χριστίνα Κεφαλά, η οποία με το που αποχώρησε από το παιχνίδι και έπιασε κινητό στα χέρια της, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως κανείς από την παραγωγή δεν τους είχε ενημερώσει για τα τραγικά αυτά συμβάντα στην Ελλάδα -δείτε εδώ όσα είπε.