Survivor all star: «16 ημέρες θεονήστικοι, απόλυτη πείνα...» - Έτοιμος να καταρρεύσει ο Σπύρος Μαρτίκας

Έχει βαρέσει διάλυση η ομάδα των κόκκινων

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «16 ημέρες θεονήστικοι, απόλυτη πείνα...» - Έτοιμος να καταρρεύσει ο Σπύρος Μαρτίκας

Ένα νέο επεισόδιο ξεκίνησε την Πέμπτη 9/3 στο Survivor all star με τους παίκτες να είναι αγανακτισμένοι και κυρίως αυτοί από την ομάδα των κόκκινων, με τους περισσότερους να διαμαρτύρονται για την πείνα, που τους έχει διαλύσει.

Μπορεί από την αρχή του ριάλιτι να βλέπαμε τους διάσημους να έχουν πάρει τα πάνω τους και να μη σταματάνε, αλλά τελευταία οι μπλε τους έχουν βάλει τα γυαλιά με αποτέλεσμα, η αφαγία να γίνεται ανυπόφορη, με το Σπύρο Μαρτίκα συγκεκριμένα να αισθάνεται πολύ αδύναμος, 16 ημέρες χωρίς φαγητό (δείτε εδώ ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα).

Έχει χτυπήσει κόκκινο η αφαγία στην κόκκινη ομάδα

Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο φαγητού

Όλα δείχνουν πως θα είναι ένας από τους πιο δύσκολους αγώνες, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες όλα θα κριθούν στον πόντο και το σκορ θα φτάσει το 10 - 9, πράγμα που φανερώνει πως και οι δύο ομάδες το θέλουν πάρα πολύ, ενώ οι κόκκινοι, παρά τα όσα συμβαίνουν, προσπαθούν να ανέβουν και να πάρουν επιτέλους τα πάνω τους.

Δυστυχώς, όμως, θέση στο βάθρο υπάρχει μόνο για μία ομάδα και το youweekly.gr έχει μάθει ποια θα είναι! Για κακή τύχη των Διασήμων, οι Μπλε θα φτάσουν πρώτοι στον τελικό πόντο και έτσι θα γεμίσουν για άλλη μία φορά τα στομάχια τους, αφήνοντας τους αντιπάλους τους νηστικούς για άλλη μια εβδομάδα.

Θέλετε μήπως να μάθετε και ποιος είναι αυτός που θα αποχωρήσει; Σας έχουμε την απάντηση εδώ!