Survivor all star: Δίκαιο; ''Σάστισαν'' στο συμβούλιο με τον παίκτη που αποχώρησε

Μπλε ή κόκκινος;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Δίκαιο; ''Σάστισαν'' στο συμβούλιο με τον παίκτη που αποχώρησε

Λίγο μετά τη βόμβα, που έριξε η Ελευθερία Ελευθερίου στο Survivor all star την Πέμπτη 9/3 στο συμβούλιο του νησιού αποκαλύπτοντας, πως ο Πρίαμος την έβαλε να στήσει πλεκτάνη στον Σχίζα (δείτε εδώ) στη συνέχεια ακολούθησε η αποχώρηση.

Σας τα είχαμε εδώ και ημέρες από το Youweekly.gr και εν τέλει έτσι και έγινε, αφού αν και νωρίς η παίκτρια που αποχώρησε από το παιχνίδι είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με την Ελευθερίου να ξεσπάει σε κλάματα.

Ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor all star (9/3)

Η Βρισηίδα "άδειασε" δημόσια την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Καλεσμένοι στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά βρέθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης 8/3 η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Πάνος Θεοδώρου, οι οποίοι φυσικά σχολίασαν τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor All Star.

Οι δύο πρώην παίκτες έκαναν μάλιστα με την σειρά τους κάποια αιχμηρά σχόλια για τους συμμετέχοντες, ενώ πήραν θέση και όσον αφορά την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα -δείτε εδώ τις πρώτες του δηλώσεις κατά την άφιξή του στην Ελλάδα.

«Μέχρι το Survivor που ήξερα εγώ, η στρατηγική ήταν πώς θα κάναμε σωστά τα ματσαρίσματα. Φέτος έχουμε πάει σε άλλο επίπεδο και ασχολούμαστε με πράγματα εκτός παιχνιδιού. Σε εμάς δε γνωρίζονταν οι παίκτες μεταξύ τους. Τώρα έχουν αναπτυχθεί φιλίες», ανέφερε αρχικά ο Πάνος.

Από πλευράς της, η Βρισηίδα τόνισε: «Ο Στάθης κάνει παρέα έξω με τον Σπύρο αλλά δεν θα μας πουν τα προσωπικά τους. Είναι πολλά που δεν βλέπουμε στο Survivor. Εγώ θα ήθελα ο νικητής του All Star να είναι στο παιχνίδι από την πρώτη μέρα. Η παραγωγή και όλοι ασχολούνται κάθε φορά με κάτι που κάνει ένας παίκτης μέσα στην εβδομάδα. Αποκλείεται ο Σπύρος να έχει πει τα προσωπικά του Στάθη στην Ελευθερία. Εγώ θεωρώ ότι η Ελευθερία και η Ευρυδίκη είναι κατευθυνόμενα playmobil από την κλίκα της συμφοράς».

«Εγώ νομίζω ότι η αξιοπρέπεια δεν πρέπει να ξεχνιέται», υπογράμμισε ο Πάνος Θεοδώρου για την Ελευθερία Ελευθερίου.