Survivor All Star highlights 9/3: Το σατανικό σχέδιο του Πρίαμου με "πιόνι" την Ελευθερίου, τα δάκρυα και η αποχώρηση "βόμβα

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star highlights 9/3: Το σατανικό σχέδιο του Πρίαμου με

Εντάσεις, χιουμοριστικές σκηνές και όχι μόνο παρακολουθήσαμε στο χθεσινό 9/3 επεισόδιο του Survivor All Star. Εμείς λοιπόν, έχουμε όλα τα highlights της βραδιάς!

Αναλυτικά τα 9/3 highlights του Survivor All Star

«16 ημέρες θεονήστικοι, απόλυτη πείνα...» - Έτοιμος να καταρρεύσει ο Σπύρος Μαρτίκας

Ένα νέο επεισόδιο ξεκίνησε την Πέμπτη 9/3 με τους παίκτες να είναι αγανακτισμένοι και κυρίως αυτοί από την ομάδα των κόκκινων, με τους περισσότερους να διαμαρτύρονται για την πείνα, που τους έχει διαλύσει.

Μπορεί από την αρχή του ριάλιτι να βλέπαμε τους διάσημους να έχουν πάρει τα πάνω τους και να μη σταματάνε, αλλά τελευταία οι μπλε τους έχουν βάλει τα γυαλιά με αποτέλεσμα, η αφαγία να γίνεται ανυπόφορη, με το Σπύρο Μαρτίκα συγκεκριμένα να αισθάνεται πολύ αδύναμος, 16 ημέρες χωρίς φαγητό.

Εκτός παιχνιδιού η Ελευθερία Ελευθερίου - Την κοιτούσαν με το στόμα ανοιχτό οι κόκκινοι

Με απώλειες μπήκαν στο στίβο μάχης οι κόκκινοι μιας και η Ελευθερία Ελευθερίου δε μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα της, αφού δε θα αγωνιστεί, παρά το γεγονός, πως η γιατρός της το είχε επιτρέψει.

«Γιώργο, η διάθεση μου είναι μια χαρά αν εξαιρέσουμε πως έχω ένα θέμα υγείας σήμερα. Μόνο αυτό. Ίσως να είναι ο τελευταίος μου αγώνας αλλά θα χαιρόμουν πάρα πολύ να κερδίζαμε σήμερα γιατί υπάρχουν τρεις υποψήφιοι στην ομάδα μας οπότε υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να αποχωρήσει ένας από την κόκκινη ομάδα και θα ήθελα να δω την ομάδα να κάθεται σήμερα όλη μαζί και να τρώει. Αυτή είναι βέβαια η φύση του παιχνιδιού, ψηφιζόμαστε, είμαστε υποψήφιοι, θα δούμε τι θα γίνει και όλα καλά», είπε η Ελευθερίου.

«Ελευθερία, ξέρω ότι σήμερα έχεις έρθει και δεν νιώθεις πολύ καλά σωματικά. Παρόλα αυτά η άποψη της γιατρού είναι ότι μπορείς να αγωνιστείς. Θα το δοκιμάσεις; Τι θα κάνεις σήμερα;» ρώτησε ο Γιώργος Λιανός με την Ελευθερία Ελευθερίου να απαντάει: «θα ήθελα να ζητήσω να δω τη γιατρό γιατί έχω φοβερούς πόνους στην κοιλιά και τη μέση».

«Η ενημέρωση που έχω αυτή τη στιγμή είναι ότι η γιατρός λέει πως η Ελευθερία μπορεί να αγωνιστεί κανονικά, παρόλα αυτά όμως η Ελευθερία λέει ότι δεν νιώθει πολύ καλά. Επομένως με δική της πρωτοβουλία μένει εκτός παιχνιδιού και αυτό σημαίνει ότι οι Μαχητές θα κερδίσουν πέναλτι», είπε στη συνέχεια ο Λιανός.

Έτρεχαν ποτάμι τα δάκρυά του - Κατέρρευσε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης

Χθες είδαμε τους περισσότερους Μπλε να συγκινούνται με τα μηνύματα και τις φωτογραφίες φίλων και συντρόφων (δείτε εδώ από ποιον έλαβε μήνυμα ο Βασάλος) με τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη να βλέπει την κοπέλα και έναν φίλο του. Μάλιστα ο ίδιος στο επεισόδιο της Πέμπτης 9/3 ξέσπασε σε κλάματα τονίζοντας, πως όλο αυτό τον πήγε πίσω.

«Στο έπαθλο της επικοινωνίας είχαμε μηνύματα από φίλους και συντρόφους. Πραγματικά είναι κάτι που το χρειαζόμουν πάρα πολύ μετά από όλες αυτές τις εντάσεις. Οι άνθρωποι μου και οι φίλοι μου είναι εκεί έξω γιατί δεν ήρθα να κάνω φίλους και παρέες εδώ πέρα. Πήρα ένα μήνυμα από την κοπέλα μου που μου έδωσε πάρα πολλή δύναμη. Είναι ένα αδύναμο μου σημείο, μου λείπει πολύ εδώ πέρα και με όλα αυτά που γίνονται μού λείπει ακόμα περισσότερο και την έχω ανάγκη.

Πιστεύω ότι η στιγμή ήταν κατάλληλη για αυτό το μήνυμα γιατί έχω δεχθεί πίεση από κάποια άτομα στην ομάδα μου χωρίς λόγο. Μόνο τρεις εβδομάδες είμαι εδώ, δεν μπορώ να καταλάβω τι κακό έχω κάνει τόσο πολύ και δέχομαι όλο αυτό. Μάλλον επειδή λέω τα πράγματα έτσι όπως τα βλέπω και δεν τα κρύβω κάτω από το χαλί. Πήρα ένα μήνυμα από έναν άνθρωπο που περνάμε μαζί τα τελευταία αρκετά χρόνια και ήταν η κατάλληλη στιγμή για να προσηλωθώ στο στόχο και να μου δώσει δύναμη. Σόρρυ αλλά είμαι πάρα πολύ πιεσμένος εδώ μέσα. Αυτά..», είπε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.,

Τον αποκάλεσαν ''παππού'' και τα πήρε στο κρανίο - Εκτός εαυτού ο Καραγκούνιας

Και ενώ οι μπλε ήταν λίγο πιο μπροστά σε σχέση από τους κόκκινους στο αγώνισμα, είδαμε τον Τάκη Καραγκούνια να παίζει έναντι του Σπύρου Μαρτίκα με τον πρώτο να παίρνει τη νίκη από το δεύτερο. Και ενώ λοιπόν, ο μισθοφόρος πήγε να πανηγυρίσει τη νίκη του, άκουσε από το Πρίαμο να τον αποκαλεί ''παππού''.

Τότε λοιπόν ήταν και η στιγμή, που για άλλη μια φορά ο Τάκης έχασε τον εαυτό και άρχισε να φωνάζει, καθώς ως παππούς, όπως αυτοκαλέστηκε, καταφέρνει και κερδίζει.

Μάχη σώμα με σώμα - Με μικρή διαφορά πήραν τη νίκη οι...

Τόσο οι μπλε όσο και οι κόκκινοι έδειξαν ο ένας στον άλλον τα δόντια τους, αφού με τελικό σκορ 10/9 και όπως σας τα είχαμε πει και εμείς πολύ σωστά, κέρδισαν οι μαχητές...ναι καλά ακούσατε, οι μπλε έχουν πάρει φόρα!

Αδιανόητη πλεκτάνη - Η Ελευθερίου αποκάλυψε το βρώμικο σχέδιο του Πρίαμου στους διάσημους

Φέτος μπορεί να βλέπουμε τη μαχητικότητα των παικτών με σκοπό να παίρνουν νίκες, ωστόσο το κομμάτι του ριάλιτι αυτή τη φορά είναι πιο έντονο από κάθε άλλο κύκλο, που έχουμε παρακολουθήσει όλα αυτά τα χρόνια.

Πρώτοι στο κομμάτι του ''σίριαλ'' είναι ασφαλώς ο Μάριος Πρίαμος και η Ελευθερία Ελευθερίου με την τελευταία να στοχοποιείται περισσότερο από κάθε άλλον παίκτη. Μάλιστα την είδαμε να κατηγορείται ανοιχτά, πως έριξε την ψυχολογία του Στάθη Σχίζα με αποτέλεσμα να αποχωρήσει οικειοθελώς (δείτε εδώ γιατί ο Σχίζας κινείται νομικά πίσω στην Ελλάδα).

Χθες όμως είδαμε την Ελευθερίου να ρίχνει την απόλυτη βόμβα, αφού αποκάλυψε στην Σκαφιδά, πως ο Μάριος την έβαλε να παίξει με την ψυχολογία του Σχίζα, καθώς ήθελε με αυτόν τον τρόπο να τον εξοντώσει, μιας ήταν ανερχόμενος παίκτης τελικού.

«Είμαι ξεκάθαρα πολύ απογοητευμένη από τον εαυτό μου που μου έχω επιτρέψει αυτές τις συμπεριφορές. Στο παιχνίδι δεν ήρθα για κανέναν κακοπροαίρετα και ο άνθρωπος ο οποίος με έχει πληγώσει πιο πολύ από όλους, στάθηκα μπροστά και τον προστάτευσα να μην βγει τότε υποψήφιος και μιλάω ξεκάθαρα για τον Μάριο. Μου φαίνεται ότι ο Μάριος δεν το σεβάστηκε αυτό.

Δεν στάθηκε καν μπροστά από όλους, να έχει τα κότσια να πει «πως της μιλάτε έτσι» σε τελείως ανθρώπινο επίπεδο. Πόσο μάλλον για μένα που με ξέρει πέντε χρόνια και έχουμε υπάρξει και μαζί. Δεν έχει την ανθρωπιά να το κάνει γιατί κοιτάζει ξεκάθαρα τον εαυτό του, να μην ανοίξει μέτωπα και τα λοιπά.

Όλο αυτό που κάνει είναι μια στρατηγική, η στάση του γενικά και η συμπεριφορά του. Νιώθω πως με χρησιμοποίησε γιατί, όταν έχω πει στον Μάριο μπαίνοντας στο παιχνίδι ότι μίλησα με τον Στάθη και του ανέβασα την ψυχολογία, “καλά να πάθεις που πήγες και του ανέβασες την ψυχολογία! Πήγαινε τώρα και πες του ότι του είπες ψέματα” μου είπε.

Μήπως αυτό τελικά ήταν μια κίνηση ματ του Μάριου γιατί ο Στάθης ήταν ένας πολύ δυνατός αντίπαλος για τον τελικό; Ίσως τελικά να μην κατάλαβα, από την αφέλεια μου, ότι όλο αυτό θα μπορούσε να ήταν ένα χαρτί για τον Μάριο για να προχωρήσω παρακάτω», είπε η Ελευθερίου.

«Θα με τρελάνουν εδώ μέσα...» - Ο Πρίαμος ''στριμώχτηκε'' από την Ελευθερίου μπροστά σε όλο το συμβούλιο

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο συμβούλιο του νησιού είδαμε την Ελευθερίου να ρίχνει την παραπάνω βόμβα μπροστά σε όλους, με το Μάριο να τα χάνει και να μη μπορεί να απαντήσει ξεκάθαρα παρά τις πιέσεις, που δέχτηκε.

Δίκαιο; ''Σάστισαν'' στο συμβούλιο με τον παίκτη που αποχώρησε

Σας τα είχαμε εδώ και ημέρες από το Youweekly.gr και εν τέλει έτσι και έγινε, αφού αν και νωρίς η παίκτρια που αποχώρησε από το παιχνίδι είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με την Ελευθερίου να ξεσπάει σε κλάματα.

Διαβάστε επίσης: Survivor All Star: Τι φώναξε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στους παίκτες την ώρα που έφευγε, αλλά η παραγωγή έκοψε τον ήχο στο μοντάζ