«Ο Μάριος και η Ελευθερία...» - Ασύλληπτο "άδειασμα" από την Παπαδοπούλου για τη σχέση τους στο Survivor All Star

Τι πραγματικά είπε η Ελευθερίου στον Στάθη για την Παναγιώταρου! Ο ρόλος του Μαρτίκα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ο Μάριος και η Ελευθερία...» - Ασύλληπτο

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποχώρησε το βράδυ της Τετάρτης 9/3 από το Survivor All Star και στην πρώτη της συνέντευξη στο Πρωινό μας σχετικά με το παιχνίδι, έκανε αποκαλύψεις που καίνε τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του ριάλιτι.

Μεταξύ άλλων, αφού αποκάλυψε πως η Ελευθερία κάνει μήνυση στον Σπύρο Μαρτίκα, αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο, ενώ ανέφερε τι πραγματικά συνέβη με τον Στάθη Σχίζα που είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει και να κάνει με τη σειρά του μηνύσεις.

Οι αποκαλύψεις της Παπαδοπούλου για το Survivor All Star

«Ήταν μια άκρως τοξική κατάσταση. Οι παίκτες είναι πιράνχας», ανέφερε αρχικά για την εμπειρία της μέσα στο Survivor All Star η οποία κράτησε μόνο 3 εβδομάδες.

«Η Ελευθερία ήρθε σε εμένα γιατί είχε προβλήματα με τον Μάριο. Ο Μάριος μου είπε ότι παίζει επαγγελματικά πόκερ και αυτό κάνει και μέσα στο survivor. Η Ελευθερία ήταν μαζί με την Αλεξάνδρα δυο ημέρες πριν μπει στο παιχνίδι. Στον Στάθη είχε ψέματα γιατί εκείνος διψούσε για ένα νέο της Αλεξάνδρας. Ο Μάριος την χρησιμοποίησε και την έβαλε να πάρει πίσω αυτό που του είχε πει», αποκάλυψε μεταξύ άλλων.

«Η Ελευθερία για τον Μάριο είναι πιόνι. Δεν τα έχει ξαναβρεί με τον Μάριο και δεν πιστεύω πως είναι ερωτευμένος μαζί της», συνέχισε.

«Ο Μαρτίκας είπε τα προσωπικά του Στάθη στην Ελευθερία και ήμουν μπροστά σε αυτό. Τους κράζει όλους και τους κάνει παρέα γιατί πρέπει να πέφτει το μεροκάματο κάθε εβδομάδα. Ο Στάθης κατάλαβε ότι η Ελευθερία λέει την αλήθεια και έγινε έξαλλος», συμπλήρωσε για το γεγονός πως η Ελευθερία τα αποκάλυψε όλα στον Σχίζα.

Η "επίθεση" που έκανε στην Βρισηίδα για τον Μαρτίκα

«Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου για τον Σπύρο. Μου είπε προσωπικά της Αφροδίτης που καίνε τρίτους ανθρώπους που έχουν μια θέση. Είναι πράγματα μηνύσιμα! Έμεινα έκπληκτη από αυτόν τον άνθρωπο, δεν είναι ρόλος! Είναι αδίστακτος άνθρωπος που διψάει για δημοσιότητα και χρήματα!

Σκέφτηκα ότι μπορεί να πληγώθηκε η Βρισηίδα αλλά και εγώ πληγώθηκα από τον Μαρτίκα, όπως κι όλα τα παιδιά. Εγώ δεν είμαι μαριονέτα του Σπύρου επειδή έτυχε στη ζωή να έχει σχέση με μια φίλη μου.

Βρισηίδα πως να στηρίξω τον αγαπημένο σου που είπε κλέφτρα την Ελευθερία; Η Ελευθερία έχει κάνει μάλιστα μήνυση στον Μαρτίκα επειδή την αποκάλεσε κλέφτρα! Αν η Βρισηίδα είναι ευχαριστημένη με την συμπεριφορά του Σπύρου να ζήσουν και να ευτυχήσουν. Βρισηίδα, αυτά που λες ότι σου έκανε ο Άρης Σοϊλέδης πέρσι είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που βίωσα εγώ από τον Σπύρο φέτος. Όταν έφυγα, ο Σπύρος δεν μου είπε να πω τίποτα στην Βρισηίδα», είπε μεταξύ άλλων η Ευρυδίκη.