«Βρήκαμε τώρα μία κοπέλα και ξεκινήσαμε και τη βαράμε;» - Κόλαφος ο Γιακουμάτος κατά Πρίαμο και Μαρτίκα στο Survivor All Star

«Η ιστορία μας έχει δείξει ότι...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Βρήκαμε τώρα μία κοπέλα και ξεκινήσαμε και τη βαράμε;» - Κόλαφος ο Γιακουμάτος κατά Πρίαμο και Μαρτίκα στο Survivor All Star

Στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα βρέθηκε ο Χάρης Γιακουμάτος ο οποίος μίλησε για το Survivor All Star. Σχολίασε μεταξύ άλλων, το σκηνικό ανάμεσα σε Ελευθερία Ελευθερίου και Στάθη Σχίζα που έφερε την οικειοθελή αποχώρηση του, αλλά και και τον καβγά που είχε η πρώτη με τον Σπύρο Μαρτίκα.

Οι δηλώσεις του Γιακουμάτου για το Survivor All Star

«Έχει πολύ δίκιο η Ελευθερία που λέει ότι η στάση του Μάριου είναι πολύ λάθος. Όταν έχει έναν Μαρτίκα δίπλα της που αρχίζει και λέει τα χίλια μύρια, βγες βρε Μάριε και πες: Σπύρο, κάπου ώπα. Βρήκαμε τώρα μία κοπέλα και ξεκινήσαμε και τη βαράμε;», ανέφερε αρχικά.

«Η ιστορία μας έχει δείξει ότι ο Μάριος Πρίαμος κάνει κρυφά πράγματα μέσα στο παιχνίδι», σημείωσε από την πλευρά της η Μαρία Αντωνά η οποία πολλάκις έχει κράξει άσχημα τον Σπύρο Μαρτίκα.

«Δεν είναι μόνο ότι κάποιοι παίκτες φοβούνται να μπουν σε μία κλίκα… μπαίνεις μέσα, βλέπεις ότι όλοι ξέρουν το παιχνίδι, καθένας έχει τη δική του στρατηγική και τα δικά του κονέ. Δεν θέλεις να τσακωθείς», ολοκλήρωσε ο Χάρης Γιακουμάτος.

H κατάσταση στην παραλία μετά τα δυο σκηνικά

Όπως είπαν στο Πρωινό μας, όλη η Κόκκινη ομάδα πιστεύει την Ελευθερία Ελευθερίου στον καβγά με τον Μάριο Πρίαμο στο συμβούλιο, καθώς μην ξεχνάμε πως ο Μάριος έχει πει ήδη μια φορά ψέματα στην ομάδα του τότε με την Καρολίνα Καλύβα και τις συναντήσεις τους στο δάσος.

Ο ίδιος τώρα λοιπόν, έχοντας χωρίσει οριστικά την Ελευθερία, προσπαθεί με "νύχια και με δόντια" να αποδείξει πως η Ελευθερία είναι ψεύτρα!