The Voice: «Έφαγα από τις πιο γερές χυλόπιτες» - Η ατάκα της Παπαρίζου που άφησε τους πάντες άφωνους

«Θεωρώ ότι αξίζεις πραγματικά να είσαι εδώ»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
The Voice: «Έφαγα από τις πιο γερές χυλόπιτες» - Η ατάκα της Παπαρίζου που άφησε τους πάντες άφωνους

Το αποψινό (10/3) επεισόδιο του The Voice επιφύλλασε πολλές εκπλήξεις στους τηλεθεατές και τους διαγωνιζόμενους, με τις προσπάθειες τους να πιάνουν τόσο, διότι ο ένας ήταν καλύτερος από τον άλλον. Βέβαια, δεν περίμεναν κάτι λιγότερο οι τέσσερις coaches, διότι μιλάμε για τον μεγάλο ημιτελικό.

Πρώτα η Φαίη Σκορδά με την εντυπωσιακή της εμφάνιση (δείτε την εδώ) και μετά ο τσακωμός των Μουζουράκη με Ρουβά (δείτε εδώ τον λόγο), αλλά στην συνέχεια η Παπαρίζου τους άφησε όλους άναυδους με την ατάκα που έλαβε από διαγωνιζόμενη.

Η ατάτα διαγωζόμενης στην Παπαρίζου στο The Voice

Mετά την σκηνική προσπάθεια της Μαρίας Σακελλάρη από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη, η Έλενα Παπαρίζου προχώρησε στην κριτική της. «Το τραγούδι που ερμήνευσε η Μαρία όλοι το ξέρουμε και δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν το έχει χορέψει. Απλά μου έκανε κάτι πολύ καινούργιο επειδή δεν ξέρω την συγκεκριμένη διασκευή. Γνωρίζεις ότι μου αρέσεις πάρα πολύ γιατί θυμάμαι ότι σε ήθελα στην ομάδα μου, έκανα τα πάντα για να έρθεις και έφαγα από τις πιο γερές χυλόπιτες που έχω φάει εδώ πέρα στο The Voice».

«Θεωρώ ότι αξίζεις πραγματικά να είσαι εδώ στον ημιτελικό, μη σου πω και στην επόμενη φάση αλλά ο κόσμος βέβαια ψηφίζει από το σπίτι. Μου έφερες κάτι καινούργιο στα αυτιά μου και μου άρεσε αυτό. Λίγο ενεργειακά, την ώρα που γυρνούσες την πλάτη εδώ στο στούντιο, γιατί δεν ξέρω τι γράφει τηλεοπτικά, ένιωθα λίγο ότι σε έχανα. Μόνο αυτό» πρόσθεσε η Έλενα Παπαρίζου στη νεαρή διαγωνιζόμενη του επιτυχημένου τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ.

Για την ιστορία του The Voice, δε, ο Σάκης Ρουβάς συμφώνησε ακριβώς στο ίδιο κομμάτι περί σκηνικής ενέργειας στην δική του κριτική που ακολούθησε για την Μαρία Σακελλάρη.