Survivor All Star spoiler 12/3: ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ - Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Βγαίνει με το καλημέρα στον τάκο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star spoiler 12/3: ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ - Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Χαμός αναμένεται να γίνει απόψε 12/3 στο Survivor all Star μιας και ξεκινάει νέα εβδομάδα κι αυτό σημαίνει νέες ασυλίας, νέα έπαθλα φαγητού και επικοινωνίας αλλά φυσικά και νέοι παίκτες προς αποχώρηση.

Ήδη η προηγούμενη ήταν αρκετά έντονη, τόσο εξαιτίας της απόφασης του Στάθη Σχίζα να αποχωρήσει με αφορμή τα όσα του είπε η Ελευθερία Ελευθερίου για την σύντροφό του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (δείτε εδώ με πόσα λεφτά έφυγε ο περσινός νικητής) όσο και της αποχώρησης της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, με την οποία ωστόσο δεν θέλει πλέον καμία επαφή η κολλητή της, Βρισηίδα Ανδριώτου, εξαιτίας τα όσων είπε για τον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα (δείτε εδώ).

Κοινός παρανομαστής σε όλα αυτά είναι φυσικά η Ελευθερία, την οποία μάλιστα στο αποψινό επεισόδιο είδαμε από το τρέιλερ να την κατηγορεί ο Μάριος πως έχει δημιουργήσει ήδη 7 διαφορετικές ιστορίες μέσα σε 2 εβδομάδες και δεν ξέρουν πια τι να πρωτοπιστέψουν από όλα λέει.

Ο πρώτος παίκτης που θα βγει προς αποχώρηση απόψε 12/3 στο Survivor all star

Απόψε, λοιπόν, Διάσημοι και Μαχητές θα παλέψουν για την 1η ασυλία της εβδομάδας, η οποία θα συνοδευτεί με έπαθλο φαγητού και σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, η ομάδα που θα κερδίσει θα είναι η Κόκκινη!

Οι Μπλε λοιπόν για ακόμη μια φορά θα βρεθούν στην δύσκολη και δυσάρεστη θέση να ψηφίσουν, έναν δικό τους κι όπως μας ενημέρωσαν αυτός θα είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος, για ακόμη μια φορά!

Καμία έκπληξη λοιπόν...