Survivor all star: Έτρεχαν από όλους τους πάγκους για βοήθεια - Κατέρρευσε η Νικολέτα Μαυρίδη

ΣΟΚ!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Έτρεχαν από όλους τους πάγκους για βοήθεια - Κατέρρευσε η Νικολέτα Μαυρίδη

Την Κυριακή 12/3 στο Survivor all star τόσο οι κόκκινοι όσο και οι μπλε αγωνίστηκαν με τον ίδιο ζήλο με σκοπό να πάρουν τη νίκη και συγκεκριμένα την πρώτη ασυλία της εβδομάδας αλλά και το έπαθλο φαγητού, που θύμιζε Ελλάδα.

Έτσι λοιπόν ξεκίνησαν τα πρώτα run με τον καθένα να δίνει όλες του τις δυνάμεις σε ένα απαιτητικό στίβο μάχης. Η κατάσταση όμως είδαμε να ξεφεύγει δεδομένων των υψηλών θερμοκρασιών, που επικρατούν στον Άγιο Δομίνικο.

Η αδιαθεσία της Νικολέτα Μαυρίδη στο Survivor all star

Πιο αναλυτικά, η Νικόλ Μαυρίδη ξαφνικά δεν αισθάνθηκε καλά λόγω ζέστης και έτσι έπεσε κάτω με τους παίκτες από τους πάγκους να τρέχουν έντρομοί να τη βοηθήσουν (δείτε εδώ τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση).

Η ομάδα που κερδίζει απόψε 12/3 στο Survivor all star την πρώτη ασυλία

Εκτός Survivor all star όμως βρίσκεται κι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, λόγω του ότι βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση και συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό, με την οποία ωστόσο δεν θέλει πλέον καμία επαφή η κολλητή της, Βρισηίδα Ανδριώτου, εξαιτίας τα όσων είπε για τον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα (δείτε εδώ).

Απόψε όμως ξεκίνησα μια νέα εβδομάδα για τις δύο ομάδες, όπου για ακόμη μια φορά Κόκκινοι και Μπλε αγωνίζονται για τις ασυλίες, τα έπαθλα φαγητού και για την επικοινωνία.

Σήμερα, λοιπόν Διάσημοι και Μαχητές παλεύουν για την 1η ασυλία της εβδομάδας, η οποία θα συνοδευτεί με έπαθλο φαγητού και σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, η ομάδα που θα κερδίσει θα είναι η Κόκκινη! Παρά τις εντάσεις και τους τσακωμούς, φαίνεται πως η πείνα τους αλλά και το πείσμα τους είναι ακόμα μεγαλύτερα για αυτό και θα κερδίσουν τελικά με σκορ μάλιστα 10-9!

Οι Μπλε λοιπόν για ακόμη μια φορά θα βρεθούν στην δύσκολη και δυσάρεστη θέση να ψηφίσουν, έναν δικό τους.