Masterchef 7: Ξεκαρδιστικό σκηνικό με το Μότο μότο - «Μ' αρέσει πολύ ο κύριος Κοντιζάς...»

''Έσταζε'' μέλι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 7: Ξεκαρδιστικό σκηνικό με το Μότο μότο - «Μ' αρέσει πολύ ο κύριος Κοντιζάς...»

Ένα νέο επεισόδιο είδαμε τη Δευτέρα 13/3 στο Masterchef 7 με του επίδοξους σεφ να δοκιμάζονται σε ένα ακόμη Mystery Box και με σκοπό να εντυπωσιάσουν τους 3 κριτές και έτσι να παρατείνουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Ενώ λοιπόν όλοι είχαν δώσει την προσοχή τους στα πιάτα, που ετοίμαζαν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Σωτήρης Κοντιζάς περνούσαν από τους πάγκους για να δουν τόσο τις παρασκευές, αλλά και για να πειράξουν λίγο τους παίκτες (δείτε εδώ τις καλύτερες στιγμές από το χθεσινό 12/3 επεισόδιο).

Απολαυστική ήταν λοιπόν, η στιγμή που ο Μότο μότο μαγείρευε και έπρεπε να διαλέξει ανάμεσα στους 2, καθώς του έθεσαν ένα πιθανό ενδεχόμενο με τον ίδιο να είναι ο φωτογράφος τους. Τελικά ο Νίκος διάλεξε τον Κοντιζά...

Ο Μότο μότο διάλεξε ανάμεσα σε Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο

«Σεφ το καραβόσχοινο είναι άποψη όμως. Μου αρέσει πολύ ο κύριος Κοντιζάς. Το ντύσιμό του εννοώ. Πάρα πολύ και θα ήθελα πολύ και να τον φωτογραφίσω κιόλας. Θέλω να κανονίσουμε και με τους τρεις φωτογράφιση», είπε ο Μότο Μότο.

Ο παίκτης που αποχώρησε την Κυριακή (12/3) από το Μasterchef 7

Την Κυριακή 12/3 για έναν από τους διαγωνιζόμενους του Masterchef 7 το όνειρο θα έληγε, εδώ καθώς μετά την ήττα της κόκκινης ομάδας είδαμε να βγαίνουν υποψήφιοι προς αποχώρηση οι Μαρία Ματσούκαρου, Νίκος Τράκας και Βαγγέλης Φυλακτάκης.

Η διαδικασία λοιπόν, που ακολούθησε ήταν ένα πιάτο αντιγραφής και συγκεκριμένα του μπακαλιάρου με σικόρε, μύδια καπνιστά και σάλτσα κρασιού. Οι κριτές στη συνέχεια δοκίμασαν με προσοχή και εν τέλει μετά από τις ψηφοφορίες είδαμε να βγαίνει εκτός ριάλιτι μαγειρικής ο Βαγγέλης Φυλακτάκης (δείτε εδώ το υβριστικό σχόλιο της Στέλλας στη Μαρία, που ακούστηκε νωρίτερα).