Survivor All Star highlights 13/3: Ώρες αγωνίας για την Ελευθερία Ελευθερίου! Κινδυνεύουν με αποχώρηση 5 παίκτες

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star highlights 13/3: Ώρες αγωνίας για την Ελευθερία Ελευθερίου! Κινδυνεύουν με αποχώρηση 5 παίκτες

Στο χθεσινό 23/3 επεισόδιο του Survivor All Star, είδαμε 4 νέους υποψήφιους να βγαίνουν από την κάλπη και να κινδυνεύουν με αποχώρηση, ενώ είχαμε και μια έντονη αδιαθεσία και αποχώρηση από τον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά τα 13/3 highlights του Survivor All Star

«Με έχουν το παραπαίδι και με πετάνε κάτω...» - Απογοητευμένος ο Ασημακόπουλος μετά την υποψηφιότητά του

Μεγάλη αίσθηση έκανε η ψηφοφορία, που παρακολουθήσαμε την Κυριακή 12/3, καθώς ο Γιώργος Ασημακόπουλος βγήκε για πολλοστή φορά στον τάκο, με τον ίδιο να ξεσπάει και να θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς (δείτε εδώ τη σκηνή).

Έτσι λοιπόν, τη Δευτέρα 13/3 πρώτο θέμα συζήτησης στους μπλε ήταν όσα έγιναν στο συμβούλιο με τον Ασημακόπουλο να αδειάζει την ομάδα του και τους υπόλοιπους παίκτες να σχολιάζουν την υποψηφιότητά του.

«Άλλη μια φορά υποψήφιος ο Γιώργος Ασημακόπουλος, δεν το περίμενα, υπάρχουν άλλα άτομα στην ομάδα που έπρεπε να βγουν. Κανείς δεν βγήκε ξεκάθαρα να πει ποιο ήταν το κριτήριο που τον ψήφισε», είπε με τη σειρά της η Ελένη Χαμπέρη.

«Ο Ασημακόπουλος αν έφευγε θα τους έκανε το χατίρι. Και σε αυτούς και σε εμάς. Δεν το έκανε όμως και καλά έκανε το παιδί», σημείωσε η Αφροδίτη Σκαφιδά.

«Νόμιζε θα είναι στο απυρόβλητο...» - Τα πρώτα ''καρφιά'' των μπλε για τη χαλαρή στάση του Βασάλου

H Χαμπέρη και η Σταυρούλα μίλησαν για το πρόσωπο του Βασάλου, ο οποίος αν και δεν φέρνει νίκες, συνεχίζει να είναι στο παιχνίδι. Αυτή τη φορά όμως πήρε 3 ψήφους με τις ίδιες να ελπίζουν, πως ίσως αυτό τον ταρακουνήσει.

«Ενώ σε κάθε συμβούλιο έλεγε δεν με ενδιαφέρει να ψηφιστώ κι εγώ φταίω που δεν με ψηφίζει η ομάδα μου; Χθες που πήρε τρεις ψήφους, έδειξε να ενοχλήθηκε και να τον πείραξε και μόνος του είπε ότι πρώτη φορά βλέπει το όνομά του γραμμένο σε χαρτί γιατί στο δικό του παιχνίδι δεν τον είχαν ψηφίσει ποτέ. Ήταν κάτι που δεν το περίμενε», είπε η Ελένη Χαμπέρη.

«Νόμιζε ο Βασάλος ότι δεν θα ψηφιστεί ποτέ και θα είναι στο απυρόβλητο κι ότι κανένας δεν μπορεί να τον αγγίξει. Τελικά πήρε τρεις ψήφους και γύρισε στην Τζο και της είπε ότι λέει μπούρδες για τους λόγους που δεν ψηφίζεται», τόνισε η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Λιποθύμησε για 2η φορά η Ελευθερίου - Δεν τη βοήθησε ο Πρίαμος αλλά...

Από νωρίς τη Δευτέρα 13/3 είχε γίνει γνωστό, πως θα σημειωθεί ένα πολύ έντονο σκηνικό - ξανά - με πρωταγωνίστρια την Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία από τη στιγμή, που έχει μπει στο ριάλιτι επιβίωσης απασχολεί με την παρουσία της.

Αυτή τη φορά, η κύπρια τραγουδίστρια έμελλε να λιποθυμήσει για 2η φορά στον αγωνιστικό χώρο. Πιο αναλυτικά, το πλάνο, που προβλήθηκε ήταν σύντομο, ωστόσο φάνηκε, πως η παίκτρια πήγε στη γιατρό έχοντας στο πλάι της το Στέλιο Χανταμπάκη και όχι το Μάριο Πρίαμο, όπως θα περιμέναμε.

Η ομάδα που κέρδισε

Νικητές για δεύτερη φορά βγήκαν οι κόκκινοι με τελικό σκορ 10/8 και έτσι θα δουν ξανά τους μπλε να διαλύονται με τη ψηφοφορία, που θα ακολουθήσει...

Ξανά εκτός παιχνιδιού η Ελευθερία Ελευθερίου - Αποχώρησε υποβασταζόμενη

Η παίκτρια κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν αισθάνθηκε καλά και πήγε στο γιατρό. Στη συνέχεια, όμως την ώρα, που έκαναν δηλώσεις οι μπλε, εκείνη ζαλίστηκε για ακόμα μία φορά και με τη βοήθεια του Μπάρτζη αποχώρησε.

Όχι 1, ούτε 2, αλλά 3 - Οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το παιχνίδι

Τη Δευτέρα 14/3 είδαμε τους μπλε να πηγαίνουν στο συμβούλιο του νησιού, αφού είχαν χάσει την ασυλία και έτσι έπρεπε πλέον να βγάλουν 2 νέους υποψήφιους προς αποχώρηση μετά από αυτή του Ασημακόπουλου.

Εν τέλει, η κάλπη έδειξε άλλα - που εμείς σας τα είχαμε πει - αφού δε βγήκαν 2 αλλά 3 υποψήφιοι με το Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει τα ονόματα με τους υπόλοιπους παίκτες να κοιτάνε σαστισμένοι. Έτσι λοιπόν, στον τάκο βγήκαν και ζητάνε τη βοήθεια του κοινού ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Τζο Μαριδάκη και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.