Survivor All Star: Ενημερώθηκαν οι παίκτες για την τραγωδία στα Τέμπη

Τι ειπώθηκε στον αέρα του Super Κατερίνα και τι είπε ο Γιώργος Λιανός

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star: Ενημερώθηκαν οι παίκτες για την τραγωδία στα Τέμπη

Σάλος επικράτησε με την παραγωγή του Survivor All Star και την κίνηση να μην ενημερώσουν τους παίκτες σχετικά με την πολύνεκρη τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη. Μπορεί να είχε βγει η είδηση πως πρόκειται να τους ενημερώσουν και μάλιστα θα το προβάλλουν στην τηλεόραση, κάτι τέτοιο ωστόσο δεν το είδαμε.

Μάλιστα, η Χριστίνα Κεφαλά αποχωρώντας από το παιχνίδι, κατήγγειλε δημόσια πως δεν είχαν καμία ενημέρωση σχετικά με το γεγονός

«Εγώ ενημερώθηκα δύο μέρες πριν πετάξω για Ελλάδα. Ξέρουμε ότι δε γίνεται να πάρουμε κινητό μέχρι να παίξει το επεισόδιο και να επικοινωνήσουμε με τους δικούς μας ανθρώπους. Εγώ παιδιά προσωπικά όταν αποχώρησα το πρώτο πράγμα που έλεγα είναι αν είναι όλα καλά στην Ελλάδα, αν είναι καλά οι δικοί μου, ζήταγα επανειλημμένες φορές να μου δώσουν ένα τηλέφωνο για να μιλήσω στην οικογένειά μου να δω ότι είναι όλα καλά αλλά δεν μπορούσα να μιλήσω. Τελικά είδα ότι το ένστικτό μου βγήκε αληθινό και πριν την αποχώρηση μου, δύο μέρες πριν να ξέρετε έβλεπα εφιάλτες, δεν κοιμόμουνα, γι’ αυτό ήμουνα και πολύ down ψυχολογικά και είδα ότι όλα είχαν βγει τελικά αληθινά λυπάμαι πάρα πολύ στεναχωριέμαι παρά πολύ», είπε χαρακτηριστικά - δείτε εδώ το βίντεο της.

Η απάντηση του Λιανού για την ενημέρωση των παικτών του Survivor για τα Τέμπη

Ο Γιώργος Λιανός όταν βγήκε ζωντανά από τον Άγιο Δομίνικο στην ραδιοφωνική εκπομπή που συμμετέχει μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Νάνσυ Αντωνίου, ρωτήθηκε από την δεύτερη για το αν η παραγωγή ενημέρωσε του παίκτες off camera για την τραγωδία στα Τέμπη, καθώς μπορεί να είχαν χάσει κάποιον δικό τους άνθρωπο.

Ο παρουσιαστής λοιπόν, απέφυγε να απαντήσει στο αν ενημερώθηκαν χωρίς να το έδειξαν στην κάμερα, ενώ είπε πως δεν είναι όλα για να βγαίνουν στην τηλεόραση και να γίνονται ριάλιτι (δείτε εδώ όμως τι θα δούμε στο σημερινό 14/3 επεισόδιο).

«Να πάρουν τηλέφωνο τα γραφεία της παραγωγής παιδιά. Υπάρχουν άνθρωποι που τα χειρίζονται αυτά και είναι πολύ λεπτά ζητήματα. Δεν είναι όλα τηλεοπτικό πρόγραμμα. Μου έρχονται και μένα κάποια μηνυματάκια. Μην περιμένετε να δείτε κάποια πράγματα στην τηλεόραση αν δεν υπάρχει απόφαση για κάτι τέτοιο. Δεν είμαστε στη φάση να κάνουμε ανακοινώσεις. Δεν είναι όλες οι εκπομπές για όλα. Είναι πολύ απλά τα πράγματα. Είναι πολύ σοβαρά πράγματα τα οποία δεν είναι για όλες τις εκπομπές», είπε χαρακτηριστικά.

Η δημοσιογράφος λοιπόν, Έλενα Πολυκάρπου από πλευράς της στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, αποκάλυψε πως οι παίκτες δεν έχουν ενημερωθεί, ενώ ο Γρηγόρης Γκουντάρας εκείνη ακριβώς την στιγμή δέχτηκε ένα μήνυμα από παίκτη που του έγραφε πως έχουν ενημερωθεί.