Survivor all star: Με πρησμένη κοιλίτσα μπροστά στον καθρέφτη - Η αποκάλυψη της Χριστίνας Κεφαλά

Τι συνέβη με την πρώην παίκτρια;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Με πρησμένη κοιλίτσα μπροστά στον καθρέφτη - Η αποκάλυψη της Χριστίνας Κεφαλά

Η παραμονή της Χριστίνας Κεφαλά στο Survivor all star δεν είχε και πολύ μεγάλη διάρκεια αυτή τη φορά και έτσι η νεαρή κοπέλα έχει επιστρέψει (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από την άφιξή της) και πάλι στα καθήκοντά της στην Ελλάδα.

Η ίδια είναι γνωστό, πως ασχολείται επαγγελματικά με τα social media και έτσι οι αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instamgram είναι κάτι σύνηθες και κάτι, που γίνεται σε καθημερινό επίπεδο.

Έτσι λοιπόν, την Τρίτη 14/3 η Κεφαλά δημοσίευσε μια φωτογραφία στα stories της με εκείνη να ποζάρει με αθλητικά ρούχα στον καθρέφτη της, ενώ παράλληλα με ένα κείμενο αποκάλυπτε τον αριθμό των κιλών, που έχει πάρει.

Τα κιλά που πήρε η Χριστίνα Κεφαλά από την επιστροφή της στην Ελλάδα

«Θα σας πω την μαύρη μου αλήθεια. Έχω πάρει δύο κιλάκια. Δεν έχω σταματήσει να τρώω από την ημέρα της αποχώρησης. Δεν μπορώ να κάνω γυμναστική ακόμα γιατί τελικά έχω πρόβλημα στο πόδι μου. Κάταγμα σε ένα κόκαλο και θέλει ξεκούραση. Τελικά είμαι πολύ δυνατή, όσο έτρεχα, έτρεχα με δυνατό πόνο», έγραψε η Χριστίνα Κεφαλά.

Χριστίνα Κεφαλά
Instagram - Χριστίνα Κεφαλά

Σοκαριστικές αποκαλύψεις από την Κεφαλά για το ειδύλλιο Πρίαμου & Ελευθερίου

Η Χριστίνα Κεφαλά ήταν μία από τις τελευταίες προσθήκες στο Survivor all star με το ριάλιτι για την πρώην παίκτρια να μην έχει και τόσο μεγάλη διάρκεια λήγοντας στις 3 εβδομάδες (δείτε εδώ με πόσα χρήματα έφυγε από το παιχνίδι).

Μετά την αποχώρησή της λοιπόν, η Κεφαλά κάνει τις πρώτες της δηλώσεις και μάλιστα την Παρασκευή 10/3 την είδαμε καλεσμένη στο πλατό του Πρωινό μας, με την ίδια να κάνει αποκαλύψεις και για το ζεύγος Ελευθερίου και Πρίαμος.

Τόσο λοιπόν οι ίδιοι, όσο και τα πηγαδάκια λένε πολλά για το τι συμβαίνει ανάμεσά τους, ωστόσο η Χριστίνα αποκάλυψε ανοιχτά, όσα είδε με τα μάτια της, την ώρα που οι κάμερες ήταν κλειστές.

«Αρχικά δεν ξέρω αν τα έχουν βρει τα παιδιά, μπορεί να έχουν πει να το δουν μετά το παιχνίδι. Μετά τα παιδιά μιλούσαν, είχαν κρατήσει καλές επαφές, και On και Οff camera. Off camera αυτό, που έχω δει με τα μάτια μου είναι ότι καθόντουσαν κοντά και μιλάγανε», είπε η Χριστίνα Κεφαλά.