Survivor All Star: Έλα ρε πούσ@@ μου, σοβαρά τώρα;» - Ο Μαρτίκας προκάλεσε σε μονομαχία τον Καραγκούνια

Δεν πήγε πολύ καλά αυτό...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Έλα ρε πούσ@@ μου, σοβαρά τώρα;» - Ο Μαρτίκας προκάλεσε σε μονομαχία τον Καραγκούνια

Ο αποψινός (16/3) αγώνας του Survivor All Star ολοκληρώθηκε και στο 10 κατάφεραν να φτάσουν πρώτοι οι Μπλε, οι οποίοι θα απολαύσουν την πίτσα που τους ετοίμασε η παραγωγή του ΣΚΑΪ. Παρά την χαρά τους, όμως, ένας από τους Μαχητές θέλησε να εξαπολύσει πυρ κατά του Σπύρου Μαρτίκα, λέγοντας πως δεν διαλέγει σωστούς παίκτες, ενώ γι' αυτό κατηγορούσε τόσο καιρό τους ίδιους.

Ο λόγος για τον Τάκη Καραγκούνια. Ο φαρμακοποιός, ωστόσο, δεν τον άφησε έτσι και τον προκάλεσε σε έναν αγώνα, ο οποίος δεν θα άλλαζε το αποτέλεσμα αλλά θα ήταν σαν απόδειξη των ικανοτήτων τους, ώστε αυτός που θα κέρδιζε να έκλεινε το στόμα του άλλου, ουσιαστικά (δείτε εδώ ποιος θα αποχωρήσει).

Μάχη σώμα με σώμα για τον Μαρτίκα και τον Καραγκούνια στο Survivor All Star

Μπήκαν, λοιπόν, στον στίβο και ενώ ο Τάκης Καραγκούνιας είχε φτάσει στον τελικό στόχο νωρίτερα, δεν είχε κουμπώσει καλά τα κομμάτια του παζλ και έτσι οι βολές του ήταν άκυρες. Δεν το κατάλαβε όσο κι αν του φώναζε ο Γιώργος Λιανός, με αποτέλεσμα ο Μαρτίκας να κερδίσει και εκείνος να γίνει έξαλλος και να φωνάζει στην παραγωγή: «Έλα ρε πούσ@@ μου, σοβαρά τώρα;».

Αφού επέστρεψαν στις καλύβες τους, όμως, όλοι, οι Διάσημοι ήταν λίγο στεναχωρημένοι, με τον Σάκη να λέει ότι ο Μπάρτζης τον έχει βάλει στο μάτι, γι' αυτό και όταν γίνονται τα ματσαρίσματα με τους αντιπάλους φέρνει αντιρρήσεις, ενώ η Αφροδίτη Σκαφίδα τα έβαλε με την Ελευθερίου, γιατί θεωρεί πως έχουν πάρει τα μυαλά της αέρα επειδή έχει φέρει κάποιες νίκες.