Survivor All Star: «Είσαι ύπουλη και πολύ ψεύτρα» - Στο στόχαστρο των Μαχητών η Μελίνα Μεταξά! Όλη η ομάδα εναντίον της

«Θυματοποιείται»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Είσαι ύπουλη και πολύ ψεύτρα» - Στο στόχαστρο των Μαχητών η Μελίνα Μεταξά! Όλη η ομάδα εναντίον της

Πριν ξεκινήσει ο αγώνας του Survivor All Star στο επεισόδιο της Πέμπτης 16/3 η Μελίνα μπλέχτηκε σε έναν άγριο καβγά με τον Τάκη Καραγκούνια (δείτε εδώ τι συνέβη), αλλά αποφασίστηκε να συνεχιστεί η κουβέντα με όλους μετά τον στίβο μάχης, καθώς πολλοί είχαν παράπονα κατά της πρώτης.

Όταν, λοιπόν, έγινε αυτό, ο μισθοφόρος άρχισε να της φωνάζει και να της προσάπτει χαρακτηρισμούς όπως "ύπουλη" και "πολύ ψεύτρα", με αποτέλεσμα κάποιοι να θυμώσουν μαζί του γι' αυτό, «Να μιλάς με επιχειρήματα, όχι με χαρακτηρισμούς» του είπαν, αλλά οι περισσότεροι κατά κύριο λόγο έμειναν στο γεγονός πως η Μεταξά όντως θεωρούν ότι δεν είναι σωστή και πως εκείνη ανακατεύει την ομάδα και μεταφέρει πράγματα μέχρι και στους αντιπάλους,

Στο στόχαστρο των Μπλε η Μελίνα Μεταξά στο Survivor All Star

Ο Βασάλος, μάλιστα, υποστήριξε τον φίλο του, λέγοντας πως εκείνη «είναι πολύ έξυπνη και ξέρει πολύ καλά τι κάνει. Θυματοποιείται». Στο τέλος, η ίδια ζήτησε συγγνώμη, αλλά δεν φαίνεται να τους έπεισε πολύ. Απλώς εξήγησε πως έτσι απομακρύνεται από όλους και δεν θα έχει να ακούει πολλά πολλά από εκείνους.

Η μονομαχία του Καραγκούνια με τον Μαρτίκα

Ο αποψινός (16/3) αγώνας του Survivor All Star ολοκληρώθηκε και στο 10 κατάφεραν να φτάσουν πρώτοι οι Μπλε, οι οποίοι θα απολαύσουν την πίτσα που τους ετοίμασε η παραγωγή του ΣΚΑΪ. Παρά την χαρά τους, όμως, ένας από τους Μαχητές θέλησε να εξαπολύσει πυρ κατά του Σπύρου Μαρτίκα, λέγοντας πως δεν διαλέγει σωστούς παίκτες, ενώ γι' αυτό κατηγορούσε τόσο καιρό τους ίδιους.

Ο λόγος για τον Τάκη Καραγκούνια. Ο φαρμακοποιός, ωστόσο, δεν τον άφησε έτσι και τον προκάλεσε σε έναν αγώνα, ο οποίος δεν θα άλλαζε το αποτέλεσμα αλλά θα ήταν σαν απόδειξη των ικανοτήτων τους, ώστε αυτός που θα κέρδιζε να έκλεινε το στόμα του άλλου, ουσιαστικά (δείτε εδώ ποιος θα αποχωρήσει).

Μπήκαν, λοιπόν, στον στίβο και ενώ ο Τάκης Καραγκούνιας είχε φτάσει στον τελικό στόχο νωρίτερα, δεν είχε κουμπώσει καλά τα κομμάτια του παζλ και έτσι οι βολές του ήταν άκυρες. Δεν το κατάλαβε όσο κι αν του φώναζε ο Γιώργος Λιανός, με αποτέλεσμα ο Μαρτίκας να κερδίσει και εκείνος να γίνει έξαλλος και να φωνάζει στην παραγωγή: «Έλα ρε πούσ@@ μου, σοβαρά τώρα;».