Survivor All Star: Σιγά μην κάτσει να σκάσει που αποχώρησε - Τα χρήματα που πήρε η 20χρονη Τζο Μαριδάκη

Μπορεί να έφυγε αλλά βγήκε κερδισμένη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star: Σιγά μην κάτσει να σκάσει που αποχώρησε - Τα χρήματα που πήρε η 20χρονη Τζο Μαριδάκη

Η εβδομάδα ήταν δύσκολη για τους Μαχητές του Survivor All Star, καθώς έριξαν στον τάκο 5 συνολικά παίκτες τους, έχοντας χάσει και τις τρεις ασυλίες. Κωνσταντίνος Βασάλος, Μελίνα Μεταξά, Γιώργος Ασημακόπουλος, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και την Τζο Μαριδάκη ήταν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση με την τελευταία τελικά να αποχαιρετά το τηλεοπτικό κοινό.

«Αρχικά να τους ευχαριστήσω όλους. Τόσο τα παιδιά που είναι εδώ μέσα όσο και τον κόσμο. Πραγματικά είναι τιμή μου που συμμετείχα στο All Star. Είναι πολύ περήφανη για τον εαυτό μου που ανταπεξήλθα σε όλες αυτές τις δύσκολες συνθήκες και χαίρομαι που μόλις στα 20 χρόνια μου έζησα αυτή την εμπειρία 2 φορές. Αν μπορούσα να τους δώσω μια συμβουλή είναι ότι να κοιτάνε ότι το συμαντικότερο είναι σωστοί άνθρωποι», είπε στα τελευταία λόγια της πριν αποχωρήσει από το συμβούλιο του νησιού - δείτε εδώ την αντίδραση αντιπάλων και συμπαικτών.

Με πόσα χρήματα αποχώρησε η Τζο Μαριδάκη από το Survivor All Star

Φέτος επειδή είναι All Star το Survivor, ο Ατζούν Ιλιτζαλί έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη και όλοι οι παίκτες αμείβονται με 5 χιλιάδες την εβδομάδα. Βέβαια, δεν λείπουν και οι φήμες πως κάποιοι έχουν κάνει διαφορετικές συμφωνίες με την παραγωγή και λαμβάνουν περισσότερα χρήματα,

Όσον αφορά τώρα την Τζο Μαριδάκη, σίγουρα δεν είναι καθόλου απογοητευμένη με τα λεφτά της, αφού γυρνάει στην Ελλάδα με 20.000 ευρώ στον τραπεζικό της λογαριασμό!

Δείτε επίσης: Αυτή η ομάδα θα κερδίσει την 1η ασυλία αύριο 19/3!

Survivor All Star Τζο Μαριδάκη χρήματα

Με τι ασχολείται η Τζο

Η 20χρονη γεννήθηκε στην Κρήτη το 2002, σπουδάζει στο Τμήμα Κτηνιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ασχολείται με τον στίβο, ως δρομέας στις αποστάσεις 3.000 μ. και 5.000 μ.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, κατέχει αρκετές διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο. Το ατομικό ρεκόρ της στα 3.000 μ. είναι τα 10 λεπτά και 32 δευτερόλεπτα. Στην περσινή πανελλήνια κατάταξη του αγωνίσματος των 5.000 μ. βρισκόταν στο νο.37. Στον ημιμαραθώνιο της Κρήτης το 2019 είχε κατακτήσει τη 2η θέση.