Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

J2US: Καμάρωνε την αδερφή του - Η έκπληξη του Πέτρου Ιακωβίδη στον αέρα του ALPHA

Ποιος να το περίμενε!

J2US: Καμάρωνε την αδερφή του - Η έκπληξη του Πέτρου Ιακωβίδη στον αέρα του ALPHA
Reality 18.03.2023 21:40

Το Just The 2 of Us ξεκίνησε πριν λίγη ώρα για το βράδυ του Σαββάτου 18/3 στο κανάλι του ALPHA και μετά την ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη για την αποχώρηση που θα ακολουθήσει στο τέλος του επεισοδίου, εμφανίστηκαν στη σκηνή πολλά ζευγάρια, τα οποία εντυπωσίασαν, αλλά και απογοήτευσαν τους κριτές.

Ένα από αυτά ήταν και ο Βλάσσης Χολέβας με την Μορφούλα Ιακωβίδου, η οποία για όσους δεν το γνώριζαν είναι η αδερφή του Πέτρου Ιακωβίδη (αυτή είναι η σύντροφός του), τραγούδι του οποίου ερμήνευσαν αυτή τη φορά. Οι δυο τους δεν "τρέλαναν" την επιτροπή, για κακή τους τύχη, αλλά θεώρησαν πως δεν ήταν μία κακή εμφάνιση.

Σε ζωντανή σύνδεση ο Ιακωβίδης για την αδερφή του στο J2US

«Μετέδωσαν χαρά. Ο Βλάσσης κάθε φορά ευχαριστιέται, σε ακούσαμε λίγο σε αυτό το κομμάτι. Είχες αστάθειες, ήταν κουνημένο το κουπλέ», είπε η Δέσποινα Βανδή και η Καίτη Γαρμπή συμπλήρωσε: «Έκανες το καλύτερό σου». Στη συνέχεια, μάλιστα, ο αδερφός της coach βγήκε σε ζωντανή σύνδεση λίγο πριν βγει τραγουδήσει στην Θεσσαλονίκη, με το κοινό να εκπλήσσεται και να ενθουσιάζεται.

Η Λουίζα Πυριόχου και ο Biased Beast , από την άλλη πλευρά αποθεώθηκαν από όλους με την Βανδή να λέει: «Αυτή ήταν εξαιρετική ερμηνεία, μοναδική από τις καλύτερες, Λουίζα μου αρέσεις πολύ είσαι φωτεινό παιδί. Σε αυτό το τραγούδι απέδωσες στο 100%. Η ησυχία σου Beast έγραψε εκκωφαντικά» είπε χαρακτηριστικά.

Ενώ ο Σπύρος Μπιμπίλας με την Τζούλι Μασίνο προκάλεσαν γέλια: «Τον έκαψες τον άνθρωπο, η σύγκριση…», σχολίασε με χιούμορ ο Σταμάτης Φασουλής.

Ακολούθησε και η κυρία Στέλλα. «Δεν ήταν από τα καλύτερα πράγματα που θα μπορούσαμε να δούμε. Την πρώτη συλλαβή δεν την άκουγα. Σε κάθε αρχή δεν την καταδεχόσασταν την πρώτη συλλαβή», έκρινε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Σίγουρα, το ακουστικό σας δεν ήταν καλά», του απάντησε με χιούμορ εκείνη.

Η Σοφία Παυλίδου κατά την γνώμη τους μπορούσε και καλύτερα, αλλά εκείνη προσπάθησε πολύ!

«Και έξω από τον ρυθμό είχαμε, και αστάθειες είχαμε, δεν του ταίριαξε το τραγούδι του Περικλή» είπε στη συνέχεια η Καίτη Γαρμπή για την εμφάνιση του Περικλή Κονδυλάτου.

«Μου φανήκατε πολύ χαριτωμένοι. Περικλή, δεν ήσουν καταπληκτικός, αλλά είχες τη χαρά , μου άρεσες πιο πολύ από την άλλη φορά», ανέφερε και η Βίκυ Σταυροπούλου με τον διαγωνιζόμενο να απαντά: «Έχω χαρά και μου την κόβετε».

Στη σκηνή εμφανίστηκε και ο Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενα της Βανδή, δεν μπορούσε να κρύψει την αγωνία στη φωνή του. «Συμφωνώ με αυτά που είπε η Δέσποινα, σαν να μου έλειπε το αλατάκι. Ενώ ήσασταν σωστοί, σαν αντί για μπλε αλάτι να είχατε βάλει πράσινο. Φαινόταν ότι είχες ένα άγχος, όταν το τραγούδησες πριν που δεν είχες άγχος έβγαινε πιο νόστιμο», σχολίασε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μπο: «Θα ήταν ντροπή να...» - Η αποκάλυψη του ράπερ για το J2US

J2US: «Χειρουργήθηκε, είμαστε σοβαρά...» - ''Κομπιασμένος'' ο Κοκλώνης με την κατάσταση της υγείας της αδερφής του

Share