Survivor all star: Πανικός με τα πλάνα των Μαριαλένα και Εύη με τα μικροσκοπικά μαγιό τους

Χαμός στην παραλία των μαχητών!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor all star: Πανικός με τα πλάνα των Μαριαλένα και Εύη με τα μικροσκοπικά μαγιό τους

Το αποψφινό (19/3) επεισόδιο του Survivor all star έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά και οι τηλεθεατές ανυπομονούν για την συνέχεια. Βέβαια, μετά το "κράξιμο" του Κωνσταντίνου Βασάλου στην Εύη Σαλταφερίδου (δείτε το εδώ) η αθλήτρια δεν πτοήθηκε και πήρε την φίλη της Μαριαλένα Ρουμελιώτη και το έριξαν στην γυμναστική.

Οι δύο παίκτριες του survivor all star είναι γνωστό ότι έχουν πάρα πολύ ωραίο και καλλίγραμμο κορμί, αφού και οι δύο αγαπούν την γυμναστική και δεν αφήνουν το σώμα τους στην τύχη του. Η Μαριαλένα με την Εύη, λοιπόν, ξεκίνησαν να κάνουν την γυμναστική τους δίπλα από την θάλασσα, μιας και οι ώρες δεν περνούν εύκολα στον Άγιο Δομίνικο.

Τα "καυτά" πλάνα των Μαριαλένα και Εύη στο Survivor all star

Επιπλέον η Μαριαλένα με την Εύη προπονήθηκαν για τον αποψινό στίβο μάχης, για την ασυλία του Survivor, με την πρώτη να ρίχνει κλοτσιές με στόχο να βελτιώσει την αγωνιστική της ικανότητα.

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor All Star για αυτή την εβδομάδα

Το βράδυ της Κυριακής 19/3 στο κανάλι του ΣΚΑΙ επέστρεψε το Survivor All Star το οποίο απόψε θα αναδείξει μία νικήτρια ομάδα, η οποία θα κερδίσει πέρα από έπαθλο φαγητού, την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, η οποία είναι καθοριστική. Τις περισσότερες φορές, ανάλογα με τα αποτελέσματα του πρώτου αγώνα, όσοι χάνουν είτε απογοητεύονται και βάζουν τα δυνατά τους για να σώσουν τους υπόλοιπους παίκτες τους είτε τα παρατάνε και αφήνονται στη μοίρα των αντιπάλων και του κοινού. Για να δούμε τι θα συμβεί αυτή τη φορά!

Στις καλύβες και ιδιαίτερα σε αυτή των Μπλε, υπάρχει μεγάλη ένταση (δείτε εδώ το trailer για να καταλάβετε γιατί), αλλά φαίνεται πως η ένταση αυτή δεν θα επηρεάσει τους Μαχητές στον στίβο μάχης, ο οποίος είναι αρκετά δύσκολος και πρωτόγνωρος για τους διαγωνιζόμενους, καθώς αυτοί είναι που θα φτάσουν πρώτοι στους δέκα πόντους, κάτι που σας έχουμε μαρτυρήσει ήδη εδώ στο youweekly.gr.

Αυτό, όμως, που δεν σας είχαμε πει μέχρι αυτή τη στιγμή είναι πως γνωρίζουμε ποιον θα βγάλουν στον τάκο οι Κόκκινοι φτάνοντας στο συμβούλιο του νησιού. Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, θα βγει γυναίκα και δεν θα είναι αυτή που θα περιμένετε.

Μπορεί οι περισσότεροι να θεωρούν πως η Ελευθερία Ελευθερίου είναι αυτή που φέρνει τις λιγότερες νίκες και την περισσότερη φασαρία, αλλά η ίδια έχει ανέβει αρκετά αγωνιστικά και αυτό φαίνεται πως το κατάλαβαν οι Διάσημοι. Επομένως, πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση θα είναι η Νικολέτα Μαυρίδη!

Νικολέτα Μαυρίδη