Survivor all star: Αυτή η ομάδα κέρδισε τον αποψινό (19/3) στίβο μάχης

ΑΝΑΜΕΝΌΜΕΝΟ!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor all star: Αυτή η ομάδα κέρδισε τον αποψινό (19/3) στίβο μάχης

Ο αποψινός (19/3) στίβος μάχης στο επεισόδιο του Survivor all star είανι αρκετά δύσκολος, γιατί οι παίκτες πρέπει να μπούν στις λάσπες, κάτι που δεν πτόησε τον Πρίαμο (δείτε εδώ την αποθέωση των τουιτεράδων) και να τρέξουν να προλάβουν να βάλουν τον κύβο στην θέση του.

Υπήρχαν ανατροπές και από τις δύο ομάδες και ο τελευταίος αγώνας είναι μεταξύ των Μαριαλένα και Σταυρούλα και τους Ηλία με Σάκη. Ποιοι κέρδισαν όμως;

Αυτή η ομάδα κέρδισε στον αποψινό (19/3) στίβο μάχης στο Survivor all star

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και εμείς από σήμερα νωρίς το πρωί και επιβεβαιωνόμαστε για άλλη μια φορά, ο Μαχητές κέρδισαν στην ασυλία και το φαγητό!

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor All Star για αυτή την εβδομάδα

Στις καλύβες και ιδιαίτερα σε αυτή των Μπλε, υπάρχει μεγάλη ένταση, αλλά φαίνεται πως η ένταση αυτή δεν θα επηρεάσει τους Μαχητές στον στίβο μάχης, ο οποίος είναι αρκετά δύσκολος και πρωτόγνωρος για τους διαγωνιζόμενους, καθώς αυτοί είναι που έφτασαν πρώτοι στους δέκα πόντους.

Αυτό, όμως, που δεν σας είχαμε πει μέχρι αυτή τη στιγμή είναι πως γνωρίζουμε ποιον θα βγάλουν στον τάκο οι Κόκκινοι φτάνοντας στο συμβούλιο του νησιού. Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, θα βγει γυναίκα και δεν θα είναι αυτή που θα περιμένετε.

Μπορεί οι περισσότεροι να θεωρούν πως η Ελευθερία Ελευθερίου είναι αυτή που φέρνει τις λιγότερες νίκες και την περισσότερη φασαρία, αλλά η ίδια έχει ανέβει αρκετά αγωνιστικά και αυτό φαίνεται πως το κατάλαβαν οι Διάσημοι. Επομένως, πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση θα είναι η Νικολέτα Μαυρίδη!

Νικολέτα Μαυρίδη