Survivor all star: «Είσαι πολύ μεγάλο νούμερο!» - Ασύλληπτο ξέσπασμα από τον Καραγκούνια στον Μαρτίκα

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor all star: «Είσαι πολύ μεγάλο νούμερο!» - Ασύλληπτο ξέσπασμα από τον Καραγκούνια στον Μαρτίκα

Λίγο πριν τελειώσει ο αποψινός (19/3) στίβος μάχης του Survivor all star (δείτε εδώ ποιοι κέρδισαν) προέκυψε μια ένταση μεταξύ του Τάκη Καραγκούνια και του Σπύρου Μαρτίκα, κάτι βέβαια που ξεκίνησε ο Νίκος Μπάρτζης.

Πιο συγκεκριμένα, μετά την ήττα του μισθοφόρου από τον αγρότη, ο δεύτερος ξεκίνησε να φωνάζει το όνομα του φαρμακοποιού και ο Καραγκούνιας τα πήρε.

Ο τσακωμός του Καραγκούνια με τον Μαρτίκα στο Survivor all star

«Μαρτίκας, Μαρτίκα, Μαρτίκα», έλεγε τραγουδώντας ο Νίκος Μπάρτζης.

«Τι σου έκανε ο Νίκος, Τάκη;», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Δείξε στον κόσμο τι νούμερο είσαι. Είσαι πολύ μεγάλο νούμερο, δεν σέβεσαι τίποτα!», ανέφερε ο Καραγκούνιας.

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor All Star για αυτή την εβδομάδα

Στις καλύβες και ιδιαίτερα σε αυτή των Μπλε, υπάρχει μεγάλη ένταση, αλλά φαίνεται πως η ένταση αυτή δεν θα επηρεάσει τους Μαχητές στον στίβο μάχης, ο οποίος είναι αρκετά δύσκολος και πρωτόγνωρος για τους διαγωνιζόμενους, καθώς αυτοί είναι που θα φτάσουν πρώτοι στους δέκα πόντους.

Αυτό, όμως, που δεν σας είχαμε πει μέχρι αυτή τη στιγμή είναι πως γνωρίζουμε ποιον θα βγάλουν στον τάκο οι Κόκκινοι φτάνοντας στο συμβούλιο του νησιού. Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, θα βγει γυναίκα και δεν θα είναι αυτή που θα περιμένετε.

Μπορεί οι περισσότεροι να θεωρούν πως η Ελευθερία Ελευθερίου είναι αυτή που φέρνει τις λιγότερες νίκες και την περισσότερη φασαρία, αλλά η ίδια έχει ανέβει αρκετά αγωνιστικά και αυτό φαίνεται πως το κατάλαβαν οι Διάσημοι. Επομένως, πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση θα είναι η Νικολέτα Μαυρίδη!

Νικολέτα Μαυρίδη