Survivor All Star trailer 22/3: Θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε Σαλταφερίδου - Καραγκούνια! Επεμβαίνει ο Γκότσης

Όλα αυτά μπροστά την παραγωγή!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star trailer 22/3: Θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε Σαλταφερίδου - Καραγκούνια! Επεμβαίνει ο Γκότσης

Μετά τις τρεις ασυλίες στο Survivor All Star - την μια την κέρδισαν οι Διάσημοι και δυο οι Μαχητές - απόψε 22/3 οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν για το έπαθλο επικοινωνίας (εμείς ήδη γνωρίζουμε ποιοι θα το κερδίσουν). Μέχρι ωστόσο, να πραγματοποιηθεί το αγώνισμα, στις παραλίες θα γίνει χαμός.

Ειδικά σε αυτή των Μαχητών τα αίματα θα ανάψουν! Η κατάσταση θα φτάσει στα άκρα, όταν ο Τάκης Καραγκούνιας θα τσακωθεί άσχημα με την Εύη Σαλταφερίδου μπροστά μάλιστα στην παραγωγή.

Οι σχέσεις των δυο παικτών δεν είναι καθόλου καλές, αφού η Εύη λέει πως ο Τάκης την έχει βάλει στο μάτι και μάλιστα στο χθεσινό 21/3 επεισόδιο την έκανε να πλαντάξει στο κλάμα.

Τι θα συμβεί στο σημερινό 22/3 επεισόδιο του Survivor All Star

Στο αποψινό 22/3 επεισόδιο θα δούμε τον Τάκη Καραγκούνια να κατηγορεί την Εύη πως άκουσε την προσωπική του συνέντευξη, καθώς εκείνη την ώρα περνούσε από το σημείο. Από πλευράς της ωστόσο η κοπέλα, φωνάζει πως απλά περνούσε από εκεί, και με το που τον είδε άλλαξε κατεύθυνση.

Στην όλη κατάσταση φαίνεται πως θα αναμιχθεί και ο Ηλίας Γκότσης! Θα τσακωθεί άσχημα με τον Τάκη μέσα στην καλύβα και θα έρθουν πολύ κοντά στο να πιαστούν στα χέρια. Στην μέση θα μπει ο Γιωρίκας Πιλίδης για να τους χωρίσει, τελικά θα μπει και ο ίδιος στο μάτι του κυκλώνα...