My Style Rocks: «Όταν βλέπω... ανατριχιάζω, γυναίκες καίγονται ζωντανές!» - Σοκάρει η Παπαγεωργίου με την ενδυμασία της Βασιλικής

«Γενικά έχει μια πολύ πολύ κακή ιστορία»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Όταν βλέπω... ανατριχιάζω, γυναίκες καίγονται ζωντανές!» - Σοκάρει η Παπαγεωργίου με την ενδυμασία της Βασιλικής

Στο σημερινό (24/3) επεισόδιο του My Style Rocks είδαμε να υπάρχουν, εντάσεις. γέλια, τσακωμοί και νεύρα, αλλά στο τέλος του επεισοδίου είδαμε και μια αποχώρηση, όπως κάθε εβδομάδα (δείτε εδώ ποια έφυγε).

Οι διαγωνιζόμενες έπρεπε να βάλουν για άλλη μια φορά τα δυνατά τους και να εντυπωσιάσουν τυος κριτές και συμπαίκτριες τους. Πόσο εύκολο είναι αυτό όταν το θέμα είναι «Avant Garde»; Ορισμένες, τα πήγαν καλά, άλλες όμως όχι μόνο δεν τα πήγαν καλά, αλλά έκαναν και τους κριτές να ανατριχιάσουν με τις επιλογές τους.

Η παίκτρια που έκανε την Παπαγεωργίου να ανατριχιάσει στο My Style Rocks

Η Βασιλική, λοιπόν, έκανε ένα στυλ αρκετά ιδιαίτερο, βέβαια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θεώρησε πως δεν είναι καθόλου avant garde και ότι ήταν εκτός θέματος.

«Εκ πρώτης όψεως το look δεν είναι καθόλου avant garde και για μένα είναι και λίγο μακάβριο. Το κρινολίνο εγώ δεν το συμπαθώ καθόλου και έχει μαύρη ιστορία. Μακριά από εμάς. Όταν ξεκίνησαν να το φοράνε, στις αρχές του 1900 ή το 1850, δεν ήταν σωστά φτιαγμένα, έπαιρναν φωτιά οι γυναίκες, καίγονταν ζωντανές. Γενικά έχει μια πολύ πολύ κακή ιστορία. Όταν βλέπω κρινολίνο ανατριχιάζω. Ας κάνω ότι δεν το βλέπω…», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Απογοητευμένος ο Στέλιος Κουδουνάρης με το look της Ρέινα στο My Style Rocks

Δεν εντυπωσίασε όπως φαίνεται τους κριτές η Ρέινα 23/3 στο My Style Rocks με τις ενδυματολογικές της επιλογές και πόσο μάλλον τον Στέλιο Κουδουνάρη, ο οποίος μίλησε με αρκετά... αιχμηρά λόγια προς την διαγωνιζόμενη.

Η Ρέινα είπε ότι ντύθηκε με ρούχα του συντρόφου της για να πάει ξιφασκία ωστόσο όπως εξήγησε ο κριτής, το look της δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες του διαγωνιστικού κομματιού της εκπομπής, πως παρά είναι απλό και πως θα μπορούσε να είχε ντυθεί έτσι για να πάει στο πλατό πριν τα γυρίσματα.

«Η αλήθεια είναι Ρέινα ότι αυτό δεν πιστεύω πως είναι διαγωνίσιμο. Θα μπορούσες να έχεις έρθει εδώ και να αλλάξεις για να διαγωνιστείς. Θα μπορούσαν να είναι τα ρούχα που έβαλες για να έρθεις, δεν έχει κάτι να σχολιάσουμε. Σίγουρα δεν έχει κάτι λάθος, μια χαρά περνάει αυτό το look αλλά είναι τόσο απλό. Μαύρο σορτς που έχει ο καθένας στη ντουλάπα του, άσπρα αθλητικά, ένα τζάκετ, ένα basic τοπ, νομίζω δεν αξίζει καν τον χρόνο να μιλάμε για αυτό. Δηλαδή πιο πολύ σάλιο από αυτό δεν πρέπει να αφιερώσουμε. Αλήθεια. Είναι διαγωνισμός» της είπε ο σχεδιαστής μόδας.

Φυσικά, ο βαθμός που της έβαλε δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από το 1, ενώ να υπενθυμίσουμε πως χθες ο κριτής είχε έναν έντονο καυγά με μια συγκεκριμένη παίκτρια!